Warme maaltijden

Alle werkdagen kan u aanschuiven voor een warme maaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen: soep, hoofdgerecht en dessert. Water bij het eten is in de prijs inbegrepen.

Hoe werkt het?

Om 12u00 wordt de soep geserveerd, rond 13u00 uur ronden we af. U bent natuurlijk al vroeger welkom voor een drankje. Na de maaltijd kan je nog tot 17u00 uur in de cafetaria /ontmoetingsruimte blijven om iets te drinken, een praatje te maken of om deel te nemen aan een van de activiteiten van het dienstencentrum.

Voor wie?

Elke inwoner van Lint ( +65) is welkom, op voorwaarde dat je minstens twee dagen op voorhand je maaltijd reserveert.

Minder mobiel? Ook welkom!

Als u niet meer mobiel bent en niet op eigen kracht naar het dienstencentrum kan komen voor de maaltijd, kan u afgehaald worden (en weer teruggebracht worde natuurlijk). Vraag dit vooraf aan bij het dienstencentrum. Je betaalt hiervoor 1euro per rit. 

Wat kost het?

Een maaltijd kost 6,50 euro. Voor de maaltijden wordt er gewerkt met een 10-beurtenkaart. Die kaart laadt je op met bancontact, in de cafetaria.
Na de maaltijd kan u een tas koffie blijven drinken en wat napraten. U koopt deze dranken met bonnen aan 1,20 euro per bonnetje . 

1 koffie of thee  = 1 bonnetje 

Contact

Nu open
Vandaag
open van 09:00 tot 12:30 13:00 tot 17:00
Alle openingsuren Dienstencentrum De Schakel