Afspraak maken

Is je afspraak niet meer relevant of wil je ze wijzigen? Via de bevestigingsmail die je ontving, kan jij de afspraak zelf annuleren of aanpassen. Je kan ook contact met ons opnemen om jouw afspraak te annuleren of te wijzigen.

Lokaal bestuur Lint verwerkt jouw gegevens met aandacht voor jouw privacy conform de AVG.

Met het invullen van de contactgegevens geef je toestemming om je afspraak te beheren, en om je indien nodig te contacteren in verband met de afspraak. Deze gegevens worden voor niets anders gebruikt.

In een aantal gevallen worden er meer gegevens gevraagd dan contactgegevens. Dan worden die gegevens gebruikt om jouw dossier voor te bereiden. In dit geval zullen ook jouw contactgegevens mee worden opgenomen in het dossier. Deze worden dan volgens de geldende bewaartermijnen voor die dossiers bewaard. Ze worden verder ook niet voor iets anders gebruikt.

De gegevens in de afsprakenmodule worden beperkt bewaard in de toepassing, en na maximum 4 maanden verwijderd.

Je hebt steeds het recht jouw gegevens in te zien alsook foute gegevens te corrigeren. Wens jij dat het lokaal bestuur Lint jouw gegevens hiervoor niet langer gebruikt, dan kan je dit doorgeven via omgeving@lint.be. Je kan ook je gegevens laten wissen. Indien je vermoedt dat persoonsgegevens op een onrechtmatige wijze gebruikt worden kan je dat steeds melden via de DPO: dpo@lint.be. Bovendien heb je het recht om klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit via https://overheid.vlaanderen.be/klachtenprocedure-vtc. Meer info over je rechten en privacy vind je in onze privacyverklaring.

Contact

Nu gesloten
Vandaag
open van 09:00 tot 12:00 13:00 tot 16:00 17:30 tot 20:00
Morgen
open van 09:00 tot 12:00 13:00 tot 16:00

Aan het onthaal kan u zonder afspraak terecht. 

Alle openingsuren Afspraak maken