Afspraak maken

Is uw afspraak niet meer relevant of wil u ze wijzigen ? Via de bevestigingsmail die u ontving, kan u de afspraak zelf annuleren of aanpassen. U kan ook contact met ons opnemen om uw afspraak te annuleren of te wijzigen.

Lokaal bestuur Lint verwerkt uw gegevens met aandacht voor uw privacy conform de AVG.

Met het invullen van de contactgegevens geeft u toestemming om uw afspraak te beheren, en om u indien nodig te contacteren in verband met de afspraak. Deze gegevens worden voor niets anders gebruikt.

In een aantal gevallen worden er meer gegevens gevraagd dan contactgegevens. Dan worden die gegevens gebruikt om uw dossier voor te bereiden. In dit geval zullen ook uw contactgegevens mee worden opgenomen in het dossier. Deze worden dan volgens de geldende bewaartermijnen voor die dossiers bewaard. Ze worden verder ook niet voor iets anders gebruikt.

De gegevens in de afsprakenmodule worden beperkt bewaard in de toepassing, en na maximum 4 maanden verwijderd.

U hebt steeds het recht uw gegevens in te zien alsook foute gegevens te corrigeren. Wenst u dat het lokaal bestuur Lint uw gegevens hiervoor niet langer gebruikt, dan kan u dit doorgeven via omgeving@lint.be. U kan ook uw gegevens laten wissen. Indien u vermoedt dat persoonsgegevens op een onrechtmatige wijze gebruikt worden kan u dat steeds melden via de DPO: christine.vanboom@lint.be . Bovendien hebt u het recht om klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit via https://overheid.vlaanderen.be/klachtenprocedure-vtc Meer info over uw rechten en privacy vindt u in onze privacyverklaring

Contact

Nu gesloten
Vandaag
open van 09:00 tot 12:00 13:00 tot 16:00
Morgen
open van 09:00 tot 12:00 13:00 tot 16:00

Aan het onthaal kan u zonder afspraak terecht. 

Alle openingsuren Afspraak maken