Wandelapp Streekvereniging Zuidrand

Met de gratis wandelapp wordt wandelen fun!

Detective in spe? Ga op wandel door de Zuidrand en ontrafel de spannende Zuidrand-mysteries samen met twee detectiveduo's. Noor en Lukas dompelen je onder in natuur en geschiedenis, terwijl Rani en Jerome je meenemen in de wereld van wetenschap en biologie. Zij zijn dol op de Zuidrand, want daar bulkt het van de raadsels. En die lossen deze topspeurders graag op.
Help je hen? Download de gratis app in de Google of Apple Appstore: zoek op 'Zuidrand mysteries' en word ook een superspeurder.

Los je de zuidrand-mysteries op? 

Lukas is gek op geschiedenis, zijn zusje Noor weet alles over de natuur. Jerome is dan weer dol op wetenschap en Rani wil later biologe worden. Met jouw talenten erbij, worden jullie een topteam. Ga mee op speurtocht langs de mooiste plekjes van de Zuidrand. Ontrafel de spannende mysteries, ontdek alles over de natuur en geschiedenis op uw wandelroute. En verdien uw detective-diploma.

Sinds oktober 2022 valt er een nieuw Zuidrand-mysterie ontdekken in Lint via de Zuidrand-wandelapp.


Kom Rani en Jerome helpen om het mysterie van de verdwenen honing op te lossen en redt het verjaardagsfeest van Jef de parkkabouter. Geef het juiste antwoord op hun vragen en ontmasker de honingdief. Jef de parkkabouter rekent op jullie!
Alle info lees je hier: https://www.toerismezuidrand.be/nl/een-nieuw-zuidrand-mysterie-lint

Zo word je een topspeurder!

Hou je smartphone aan en je ogen open! Tijdens je wandelroute ontmoet je de gekste figuren. Beantwoord hun vragen en voeg hen aan je stickerboek toe. De personages geven je opdrachten, weetjes en tips, maar soms werken ze je tegen. Aan jou om te ontdekken wie je echt helpt. Heb jij een Zuidrand-mysterie opgelost? Dan verdien je een speurdersdiploma. Deel het met je vrienden via jouw favoriete sociale media of chatapps.

Ontdek de zuidrand spelenderwijs

De Zuidrand ontwikkelde de interactieve Zuidrand-wandelapp speciaal voor gezinnen met weetgrage kinderen tussen 5 en 13 jaar. Zo ontdekken jullie samen het verrassende natuurlijke en historische erfgoed van een mooie streek - vlakbij huis. De interactieve Zuidrand Wandelapp prikkelt de speur- en staplust van de kinderen, en biedt jullie een unieke combinatie van tof wandelen, spelenderwijs ontdekken en opdrachtjes uitvoeren.

Gebruikstips

De Zuidrand Wandelapp gidst je veilig en eenvoudig van punt tot punt, en laat het hele gezin de wandeling nog alerter beleven. Per wandeltocht geven we de lengte én de duur op. We berekenden de duur aan een stapritme van 2,4 km per uur. Je vindt ook nuttige info als toiletten, parkings, bereikbaarheid, en … leuke horecaplekjes.

Zorg dat uw toestel voldoende opgeladen is voor je op wandel vertrekt. Deze app is geschikt voor iPhones (iOS 9 en hoger) en smartphones op Android vanaf versie 4.4.

Over Streekvereniging Zuidrand

De Streekvereniging Zuidrand is een samenwerkingsverband tussen zeven gemeenten (Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel), de provincie Antwerpen en de Vlaamse Overheid. De gemeente Boechout werkt samen met de Streekvereniging voor de wandelapp. 

Alle info vind je ook hier, via de website van Streekvereniging Zuidrand

Gerelateerde items

Contact