Voedselpakketten

Inhoud

Als je een laag inkomen hebt, schulden hebt of andere problemen hebt en je kan niet voorzien in jouw basisbehoeften of de basisbehoeften van jouw gezin, dan kan je bij het OCMW terecht voor een voedselpakket.

De samenstelling van het voedselpakket is afhankelijk van de beschikbare voeding. De pakketten bevatten meestal rijst, spaghetti, melk, olie, confituur, maaltijden in blik, ...

Voorwaarden

  • Je bent inwoner van de gemeente

Procedure

Een maatschappelijk werker onderzoekt jouw sociale en financiƫle situatie.

Kostprijs

Het voedselpakket is gratis.

Meer info

Hoe werk het in Lint?

De voedselbedeling van Lint is een samenwerking tussen het OCMW-huis en welzijnsschakel Kiemen. De bedeling vindt tweemaal per maand plaats. Wilt u weten of u gebruik kan maken van de voedselbedeling? Maak een afspraak bij het OCMW-huis en breng een bewijs mee van het inkomen van alle inwonende gezinsleden van de afgelopen drie maanden.

Hoe werk het in Lint?

De voedselbedeling van Lint is een samenwerking tussen het OCMW-huis en welzijnsschakel Kiemen. De bedeling vindt tweemaal per maand plaats.
Wil je weten of je gebruik kan maken van de voedselbedeling? Maak een afspraak bij het OCMW-huis en breng een bewijs mee van het inkomen van alle inwonende gezinsleden van de afgelopen drie maanden.

Contact

Nu gesloten
Vandaag
open van 09:00 tot 12:00 13:00 tot 16:00
Morgen
open van 09:00 tot 12:00 13:00 tot 16:00
Alle openingsuren Sociale dienst OCMW