Fietsclub "We bike 4 fun"

De naam van onze club zegt eigenlijk alles.

De persoonlijke prestaties, de gemiddelde snelheid, de trapfrequentie, enz… zijn voor ons van ondergeschikt belang. Heb je zin om op zondag te koersen of om je eigen records scherper te stellen? Geen enkel probleem! Er zijn meer dan voldoende clubs waar je indruk kan maken door iemand uit de wielen te rijden. Maar niet bij ons.

Samen uit , samen thuis is ons motto. Op een gezonde en verantwoorde manier de wielersport beoefenen. Dáár is het ons om te doen. Gedisciplineerd in het verkeer met het nodige respect voor de andere weggebruikers is voor ons prioritair.We rijden met een gemiddelde snelheid van 27 km/h. Bergaf en met de wind in de rug kan dat soms iets sneller zijn.We proberen ook om regelmatig aan de kop van de groep van positie te wisselen, maar als er iemand “slechte benen” heeft en geen meter kop wil doen, zal niemand daar aanstoot aan geven. En wens je de afstand korter te houden dan vertrek je iets later met onze tweede groep.

Na elke rit drinken we samen nog een frisse pint of als het koud is een warme chocomelk want ook het sociale aspect van onze club zetten we graag in de verf. En als je het nu nog niet begrepen hebt… We bike just for fun!!!

Contact

Diamantstraat 13 , 2547 Lint
info@webike4fun.be
Website
www.webike4fun.be

Voorzitter

Rudi Knops

, 2547 Lint
rudi.knops@telenet.be

Secretaris

Patrick Van Baelen

, 2547 Lint
patrickvanbaelen@hotmail.com