Praktisch

Blijf op de hoogte

  • Ontdek alle info via Facebook & Instagram.
  • Blijf je graag op de hoogte van de meest recente nieuwigheden? Dan kan je je ook inschrijven op onze elektronische nieuwsbrief.

Schrijf je in op de elektronische nieuwsbrief

Algemene informatie

OC De Witte Merel is het ontmoetingscentrum van de gemeente Lint. Je kan er terecht voor vrijetijdsactiviteiten van UiT in Lint: voorstellingen, concerten, films, tentoonstellingen, allerlei projecten, het huren van ruimtes om te sporten, te vergaderen of te feesten, het volgen van cursussen, informatie allerhande.

Je bent steeds welkom tijdens de openingsuren om de krant te lezen in onze foyer, de lopende tentoonstelling te bekijken, meer informatie te vragen of gewoon om er mensen te ontmoeten.

Bereikbaarheid

Kom je met de trein?
Stap dan af aan de halte Kontich-Lint. Volg de pijlen naar de uitgang 'Lint'. Hierna is het 2 km tot aan OC De Witte Merel:
Uit het station gekomen, ga rechtsaf en volg de Fabrieksstraat/Molenstraat. Sla daarna de tweede straat aan je rechterzijde in, de Veldstraat. Deze loopt automatisch door in de Koning Albertstraat. Wandel tot op het rond punt en ga rechtdoor, de Liersesteenweg in. Wandel 100m tot je aan je linkerkant OC De Witte Merel tegenkomt.

Kom je met de fiets?
Er is een gratis overdekte fietsenparking aan de hoofdinkom, Liersesteenweg 25, 2547 Lint.

Kom je met de auto?
Gratis parking
- op het Oud-strijdersplein (recht tegenover De Witte Merel): 100 plaatsen
- op het Kerkplein aan de Statiestraat (om de hoek, op 5 min. gaan): 100 plaatsen

Contact