Kom in beweging dankzij QR-fit

Gepubliceerd op donderdag 21 dec 2023 om 11:07

Dankzij een nieuwe samenwerking tussen gemeente Lint en het beweegplatform QR-FIT werd er vandaag een gloednieuwe beweegroute worden geplaatst in Lint. QR-FIT, dat al elders in het land enthousiaste gebruikers heeft, biedt inwoners van de hele gemeente een leuke en laagdrempelige manier om aan hun dagelijkse bewegingseisen te voldoen.


Wat is QR-FIT?

Het is een beweegplatform met een laagdrempelige app die het mogelijk maakt om bewegen en gezond blijven uitdagend en leuk te maken. Met de QR-FIT app kunnen gebruikers genieten van gratis
beweegroutes die overal beschikbaar zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is de QR-codes op de paaltjes langs de routes te scannen tijdens je wandeling. Je ontvangt dan leuke oefeningen op je eigen niveau, die zorgen dat jij gemakkelijk de beweegrichtlijnen haalt. Er zijn oefeningen voor jong en oud beschikbaar. Ook kan je je eigen beweegroutes uittekenen, afleggen en delen.


Alvast met QR-FIT beginnen?

Dat is eenvoudig. Download alvast de gratis QR-FIT app en je bent klaar om van start te gaan zodra de nieuwe beweegroute in Lint beschikbaar is.De komst van QR-FIT naar Lint belooft de manier waarop inwoners omgaan met beweging en gezondheid te veranderen. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor het hele gezin, een manier om met vrienden samen te bewegen, of gewoon een leuke manier om in beweging te blijven, QR-FIT heeft iets te bieden voor iedereen.


Dus, waar wacht je nog op? Sluit je alvast aan bij de QR-FIT community en ontdek hoe gemakkelijk en leuk bewegen kan zijn. Samen kunnen we Lint actiever en gezonder maken!