Feestmateriaal ontlenen

Verenigingen kunnen feestmateriaal zoals tafels, stoelen, tentoonstellingspanelen, nadarhekken, evenementencontainers, verdeelkasten, kabels en kabelgoten onder bepaalde voorwaarden huren.  

Hiervoor dien je een aanvraag in bij het college van burgemeester en schepenen minstens een maand voor de activiteit. Een aanvraagformulier en het reglement kan je hieronder digitaal indienen.

Evenementencontainer en afvaleilandjes

Om het afval op het evenement goed in te zamelen kunnen er afvalcontainers en afvaleilandjes gereserveerd worden.
Je dient hiervoor het sjabloon "Lint evenementencontainers aanvraagformulier sjabloon" ten laatste 1 maand voor de activiteit in te vullen en door te sturen naar omgeving@lint.be.

De voorrijkost voor de evenementencontainers bedraagt € 50,00 per evenementencontainer, in de prijs zitten de afvaleilandjes en afvalzakken (rest en PMD) inbegrepen.
Je zal nadien een afrekening krijgen van IGEAN voor het aangeboden restafval. 

De afvaleilandjes moeten na het evenement leeg en proper aangeboden worden voor ophaling door de technische dienst. De evenementencontainer moet aangeboden worden aan de straatkant en wordt opgehaald door de technische dienst na de lediging door IGEAN. 

LET OP! Indien je PMD-zakken in de evenementencontainer aanbiedt zal dit aangerekend worden aan de prijs van restafval. Ook kan de ophaling door IGEAN geweigerd worden.

Herbruikbare bekers

Herbruikbare bekers vraag je afzonderlijk aan. Via het formulier onderaan kan je de aanvraag meteen in orde brengen. Opgelet: je aanvraag dien je minimaal 14 dagen vooraf in, de waarborg stort je ten laatste 10 dagen voor het evenement.

Downloads

 • gebruiks--en-retributiereglement-herbruikbare-bekers-uit-in-lint-2020-2025.pdf
  64,8 Kb
 • Aanvraag uitleenmateriaal - herbruikbare bekers.pdf
  45,3 Kb
 • Aanvraag uitleenmateriaal.pdf
  43,4 Kb
 • Lint_evenementencontainers_aanvraagformulier_sjabloon.pdf
  43,1 Kb
 • Lint_evenementencontainers_aanvraagformulier_sjabloon.docx
  17,9 Kb

Contact