Nagelstudio HeavenNails

Welkom!

Ik ben Kimberley, zaakvoerster van nagelstudio HeavenNails en geboren in 1990. Sinds 2015 ben ik nagelstyliste van beroep. Wat toen begon als een leuke hobby, bloeide al snel uit tot meer. Sinds het allerbegin vind ik het heel belangrijk om mezelf te blijven bijscholen, ik ben zeker nog niet uitgeleerd na al die jaren.

De nagelstudio bevindt zich aan mijn woonst, met een aparte ingang en met parkeerplaats op de oprit. Ik werk enkel op afspraak en neem de nodig tijd per behandeling. Belangrijk: nieuwe avondklanten kan ik niet meer aannemen !!

Door mezelf elk jaar bij te scholen kan ik verschillende nagelbehandelingen aanbieden. Ik bekijk wat het beste is voor uw nagels tijdens de eerste afspraak, en adviseer hierbij een keuze. De opties zijn gellak – biab – gelnagels.

Om de goede kwaliteit van kunstnagels te garanderen werk ik enkel met kwaliteitsvolle producten van Indigo, hiernaast geef ik graag nog deze belangrijke informatie mee: ‘de nazorg van uw nagels is zeer belangrijk, hiervoor adviseer ik om dagelijks nagelriemolie te gebruiken. Dit duurt slechts enkele minuten en bied een enorme grote meerwaarde. Een dagelijkse reminder ‘uw nagels zijn geen gereedschap’, wees er lief voor!

Naast mijn passie voor nagels, ben ik ook een trotse hondenmama. Een mascotte in de studio mag dan ook niet ontbreken, Lio is dan ook telkens mee aanwezig en geniet graag van jullie aandacht alsook van de rust in zijn mandje. Liefs, K.

Openingsuren

Op afspraak
 • maandag
  09:00 tot 13:00
 • dinsdag
  09:00 tot 18:00
 • woensdag
  13:00 tot 20:00
 • donderdag
  09:00 tot 13:00
 • vrijdag
  09:00 tot 18:00
 • zaterdag
  09:00 tot 13:00