Pure Healing

Pure Healing groepeert 2 activiteiten:

Access Consciousness en Jin shin Jyutsu = manuele therapieën om je gezondheid te verbeteren.

ASEA = Vitaal en gezond ouder worden en betere sportprestaties dankzij producten die als eerste en enige wereld lichaamseigen Redox Signaal Moleculen bevatten.

_________________________________________________________________________________

Bij Pure Healing helpen we je om via therapie de energie in je lichaam weer te laten stromen, maar we reiken je ook de middelen aan om jezelf te behandelen. Zo doorbreken we schadelijke gedragspatronen en roepen we klachten efficiënt een halte toe.

Met Acces Consciousness zorgen we voor bewustzijnsverruiming. De Access Bars ontladen het hoofd met als gevolg heling van het lichaam. Acces Facelift is een energetische facelift die ook het hele lichaam beïnvloedt.

Jin Shin Jyutsu is Japanse geneeswijze die zorgt voor herstel van de energiestromen in ons lichaam waardoor gezondheidsuitdagingen aangepakt worden.

Verder kan je bij ons o.a. ook terecht voor:

- Gesprekstherapie hier wordt gebruik gemaakt van de Access Tools

- F.E.E.T. (Fysio Energetische Emotionele Therapie)

- Reconnective Healing en Persoonlijke Reconnectie

________________________________________________________________________________ 

Pure Healing is verdeler van ASEA-producten.(ASEA en RENU 28 en ASEA VIA)

ASEA is een voedingssupplement dat als enige in de wereld lichaamseigen, stabiele, perfect uitgebalanceerde Redox Signaal moleculen bevat. Deze moleculen zijn vitaal voor het immuunsysteem en de celcommunicatie.

Hoe ouder we worden hoe minder van deze Redox Signaal Moleculen er door ons lichaam worden aangemaakt. In tegenstelling tot vitaminen, mineralen en anti-oxidanten, komen deze moleculen nergens anders voor. Zij bevinden zich alleen in ons lichaam en nu ook in ASEA. Na 16 jaar onderzoek zijn wetenschappers er in geslaagd om met behulp van een gepatenteerd procedé deze moleculen buiten het lichaam aan te maken . ASEA is dan ook het enige product dat onze voorraad hiervan kan aanvullen.

Redox Signaal moleculen activeren onze lichaamseigen anti-oxidanten en zorgen voor de communicatie tussen onze cellen waardoor beschadigde of geïnfecteerde cellen ontdekt en verwijderd worden. Tevens zorgen ze voor aanmaak van nieuwe cellen.

Verschillende klinische testen hebben aangetoond dat de werking van onze lichaamseigen anti-oxidanten, waaronder glutathion, met meer dan 500% verhogen bij gebruik van ASEA. 

RENU 28 met Redox signaalmoleculen technologie levert een zachte, effectieve behandeling tegen de veroudering van de huid en/of  het herstellen van een beschadigde huid.

RENU 28 dringt door tot in de diepste huidlagen en heeft bewezen effectief te zijn bij huidveroudering, acné, psoriasis, maar ook bij wondheling (bv. snijwonden),spier- en gewrichtsklachten.

De ASEA VIA producten zijn Source(optimale voeding), Biome(pre-bionica en pro-biotica in 1 product) en Lifemax(actieve levensstijl).  De gepatenteerde formules zorgen voor 100% opname.

Openingsuren

 • maandag
  09:00 tot 12:30 13:00 tot 21:00
 • dinsdag
  09:00 tot 12:30 13:00 tot 21:00
 • woensdag
  09:00 tot 12:30 13:00 tot 21:00
 • donderdag
  09:00 tot 12:30 13:00 tot 21:00
 • vrijdag
  09:00 tot 12:30 13:00 tot 20:00
 • zaterdag
  09:00 tot 12:30 13:00 tot 17:00
 • zondag Gesloten