Animator worden

Animatoren gezocht!

Heb jij zin om als (hoofd)animator aan de slag te gaan in Lint? Stuur dan een mailtje met de boodschap 'ik wil animator worden' naar uit@lint.be. Je ervaring en motivatie in de mail vermelden is een pluspunt! We gaan dan samen op zoek naar een geschikte plaats en moment om als (hoofd)animator aan de slag te gaan. 

  • Tijdens de krokus-, paas-, zomer- en herfstvakantie zoeken wij animatoren voor Speelplein Knoert (kinderen van 7-12 jaar en soms ook tieners van 12-15 jaar)
  • Tijdens de zomervakantie zoeken wij nog extra animatoren voor BKO De Marbollen (kleuters en kinderen tot 6 jaar) 
  • Voor de Buitenspeeldag (meestal de eerste woensdag na de paasvakantie) en Binnenspeeldag (meestal donderdag de tweede week van de kerstvakantie), zoeken we animatoren voor één dag

Je komt terecht in een hecht team van animatoren. Voor de krokus-, paas- en herfstvakantie kan je bovenop leuke sfeer en verrassingen een vrijwilligersvergoeding ontvangen. Tijdens de zomervakantie kan je een vergoeding als monitor (25-dagen regeling socio-culturele sector) ontvangen voor het aantal dagen dat je tijdens het jaar gewerkt hebt als vrijwilliger. 

(Hoof)animatorcursus

Voel je je geroepen om kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen? Volg dan een opleiding animator, hoofdanimator of instructeur.
Er zijn tal van organisaties waar je een opleiding kan volgen: VDS (Vlaamse Dienst Speelpleinen), AFYA, Activak, Crefi… Op het einde van je opleiding zal je ook twee weken stage moeten doen.  Dat kan ook op ons Speelplein Knoert.

Wist je dat de vrijetijdsdienst jouw opleiding terugbetaalt?
Na jouw opleiding krijg je een aanwezigheidsattest van de organisatie. Dit opleidingsattest is het bewijs dat je een opleiding volgde. Geef je bewijs van deelname af aan de balie van OC De Witte Merel of mail het door naar uit@lint.be en je ontvangt een subsidie van 12 euro per dag. Deze subsidie wordt 2 keer per jaar uitbetaald. Vergeet je handtekening en rekeningnummer niet! 

Contact