Zomerschool: wie komt helpen?

Gepubliceerd op maandag 16 mei 2022 om 18:34

Komende zomer zal het lokaal bestuur van Lint terug een zomerschool organiseren. Hiervoor zijn we nog op zoek naar monitoren.

Tijdens de zomerschool wordt er gewerkt met kinderen die nood hebben aan extra remediëring. In de voormiddag werken ze aan de individuele werkpunten van de kinderen. In de namiddag  voorzien we een verrijkingsprogramma dat animatoren in elkaar steken. Dit kan een spel, uitstap, workshop,… zijn. Er wordt wel telkens een educatief element verwerkt in het namiddagprogramma. 

Onze zomerschool is er voor kinderen die het 2e, 3e, 4e of 5e  leerjaar hebben beëindigd. Er ontstaan 2 klassen van telkens maximum 14 kinderen. Een klas met kinderen van het 2e en 3e leerjaar en een klas met kinderen van het 4e en 5e leerjaar. 

De zomerschool zal plaatsvinden van maandag 11 tot vrijdag 15 juli en maandag 1 tot vrijdag 5  augustus. Bij voorkeur volgen de kinderen beide weken. 

De zomerschool begint telkens om 9u en eindigt om 16u. Vooropvang wordt georganiseerd vanaf 8u30 en de na opvang tot 16u30. 

De zomerschool is gratis! Het enige dag de kinderen zelf voorzien is een eigen lunchpakket en tussendoortjes. 

 

Er zijn al twee leerkrachten, maar we zijn nog op zoek naar monitoren.

Stel u nu kandidaat! 

Vragen kunnen steeds gesteld worden via lynn.vandenheuvel@lint.be of 03 455 12 13.