Vernieuwing voetpaden en fietspad Liersesteenweg - update 27 januari 2023

Vind een antwoord in de veelgestelde vragen

Aannemer Vermetten Wegenbouw nv is aangesteld door het lokaal bestuur Lint om de fiets- en voetpaden te vernieuwen in de Liersesteenweg. 

Deze werken worden in 2 fases uitgevoerd, fase 1 (tot aan de Schranshoevelaan) is reeds afgerond. Hieronder volgt de beschrijving van fase 2: 

Fase 2: Schranshoevelaan tot het Lerenveld - 9 januari - begin april '23

        Nieuw

  • Dit deel van de straat wordt volledig afgesloten tussen 7 en 16 u. De handelaars zijn steeds bereikbaar. Er wordt in de Bouwenstraat en Wijngaardlaan een zone ingericht voor tijdelijk parkeren om naar de handelaars te gaan.

       Nieuw

  • Na de werkuren is ontsluiting via de werfzone mogelijk. Hou er rekening mee dat u door een werf rijdt: geparkeerde werkvoertuigen, bergen grond en opslag van bestratingsmateriaal,... De aannemer zorgt dat de obstakels goed gesignaleerd zijn. 
  • De omleiding verloopt via Duffel of Hove/Boechout om de Liersesteenweg/zone tussen het Lerenveld en Lier te bereiken.
  • Op bepaalde momenten moeilijk of onmogelijk om uw garage/inrit te bereiken. Ook parkeert u best uw wagen(s) ’s avonds niet in de werfzone.
  • De bus 130/132 volgt een omleiding via Hove/Boechout vanaf 9 januari 2023. U kan de omleiding in bijlage vinden. 

Iedere werkdag zal een verantwoordelijke van de firma ter plaatse zijn. Mocht u eventueel vragen hebben, contacteert u werfleider Robbe Vermetten. In de maand december werd er een bewonersbrief in elke bus gestoken (van de straten die hinder ondervinden van de werken) met meer info over de afvalverzameling, omleiding,... 

Mogelijk kunnen de weersomstandigheden het een en ander in de war kunnen sturen waardoor deze planning opschuift. Tot nu toe verlopen de werken volgens goede planning, maar wie weet wat de winter nog in petto heeft... 

Ongetwijfeld zullen deze werken enig ongemak teweeg brengen maar de aannemer tracht deze tot een strikt minimum te beperken.

Voor bijkomende inlichtingen kan u steeds terecht op het algemeen telefoonnummer van de aannemer: 014 63 91 90 of kijk eens in de lijst met veelgestelde vragen (en antwoorden) of u daar het antwoord vindt.

Bedankt voor uw begrip en medewerking!

Contact

Nu gesloten
Vandaag
open van 08:00 tot 12:00
Morgen
Gesloten
Alle openingsuren Vergunningen en werken/technische dienst