VK Tegelwippen 2024

Gepubliceerd op woensdag 10 apr 2024 om 13:56

Tegelwippen: doe mee! 

Het Vlaamse Kampioenschap Tegelwippen 2024 is begonnen! Iedereen kan meedoen: breek in jouw voor-, achter- of geveltuin tegels of een andere soort verharding uit. Registreer dit vóór 1 november 2024 op de website van het VK Tegelwippen, en je maakt kans op een prijzenpakket en eeuwige roem als ‘tegelwipper van de maand’. 

Wissel grijs voor groen

Zet bloemen, struiken of bomen op de plaats waar je tegels hebt gewipt. Je tuin trekt dan meer diertjes aan, het regenwater kan beter in de grond trekken, en je hebt gratis verkoeling op warme dagen. Jouw tuin is nu ook gewoon een mooiere plek om in te vertoeven. 

Met je buurt of wijk 

Nóg leuker is tegelwippen met je buurt of wijk. Leer je buren kennen, wissel materiaal uit en koop plantjes in bulk. Ambassadeurs Bartel Van Riet en Tine Embrechts beamen: samen tegelwippen is plezant!

Nog vragen? 

Welk materiaal heb je nodig? Welke plantjes zet je het best in de plaats? Hoe begin je eraan? Je vindt het allemaal op vk-tegelwippen.be.  

Blijf op de hoogte van de campagne: schrijf je op de website in voor de nieuwsbrief en volg VK Tegelwippen op Facebook en Instagram!

Geef je gewipte tegels op en help onze gemeente naar de overwinning!

Downloads

Contact