naar inhoud

Jump 'n Joy

Rope-skipping is een sport die je op vele manieren kan beoefenen, zowel individueel als in teamverband. Het is de ideale manier om je conditie en coördinatie aan te scherpen, maar het zijn vooral de vele verschillende tricks en oefeningen die van deze sport echt een uitdaging maken.
Wil je zelf komen ontdekken wat ‘Double Dutch’, ‘Chinese Wheel’ en ‘Traveller’ allemaal inhoudt, dan kan dat in onze rope-skippingslessen!

Onze jongste springers (al vanaf de 3de kleuterklas) krijgen speelse rope-skippingvormen aangeleerd. Door middel van allerlei spelletjes met een springtouw en eenvoudige werkvormen, wordt de basis gelegd.  
Naarmate de kinderen ouder worden, zullen zij moeilijkere tricks aangeleerd krijgen, waarbij in elke leeftijdsgroep wordt gedifferentieerd op het niveau van de springer. 
Heb jij de kwaliteiten, de goesting en de motivatie om het ook te maken in deze sport, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kan je mogelijk doorgroeien tot een echte competitieskipper.

Contactgegevens

e-mail
sct@jumpnjoy.be
website
http://www.jumpnjoy.be/

Secretaris

naam
Ivan Peeters
e-mail
e-mail

Voorzitter

naam
Didier Cope
Terug naar verenigingengids
Rope - skipping is een jonge sport die haar oorsprong heeft in het klassieke 'touwtjespringen' en is overgevlogen uit de Verenigde Staten.

Contact

e-mail
e-mail

Categorie