naar inhoud

11.11.11 groep Lint


Lints comité van 11.11.11 - www.11.be
 
Solidariteitsactie met derde wereld
 
Vorming en bewustmaking
 
Politieke actie voor een rechtvaardiger wereld
 

Wie
 
Ria Schoonvliet (contactpersoon)
Bart Vandamme
Sara Herreman
Ingrid Schoonvliet
Annick Boeykens
Herman Van Boxem
Hilde Janssens
 

Ook in 2017 organiseert 11.11.11 in Lint enkele activiteiten om onrecht aan te kaarten, maar vooral om duurzame verandering tot stand te brengen. Het centrale campagnethema voor 2017 is meer dan actueel: vluchtelingen en migratie.

#AllemaalMensen / Onderweg naar beter. vat perfect samen waar het over gaat.

Onze belangrijkste activiteit gaat door op zaterdag 11 november, in samenwerking met het Rode Kruis in het opvangcentrum Meihof, Kapelstraat 1. 

Om 16 uur start een muziekworkshop voor kinderen. We nodigen kinderen uit Lint uit om samen liedjes te zingen en muziek te maken. Het resultaat van de workshop wordt om 18 uur naar voor gebracht bij het begin van het exotisch buffetLater wordt dit buffet nog muzikaal omkaderd door 'De Joengens'.

 Kinderen uit de lagere school worden dus om 16 uur verwacht in het Meihof. Wil je vooraf meer informatie? Bel dan met Lieven (0494/334801). Deelname aan de workshop is gratis.

 Iedereen is vanaf 18 uur van harte welkom voor het aperitief en het heerlijk exotisch en muzikaal buffet, samen met en verzorgd door de bewoners van het opvangcentrum. Inschrijven is verplicht, uiterlijk op 3 novembertelefonisch (03/460 30 90) of per mail naar integratie.oclint@rodekruis.be.

Op donderdag 23 november tonen we, in samenwerking met Cinema Olympia en de Lintse Videoclub, de film Sami Blood. Afspraak om 20 uur in de Witte Merel, inkom 4 € (Basistarief: 4,00 €; +60: 3,60 €; -26: 2,80 €).

 Misschien zag je onze stand op Suikeren Zondag. We informeerden daar over de problematiek van vluchtelingen in Europa maar vooral ook daarbuiten. Via een tentoonstelling van midden november tot eind 2017 zal je ook in de Witte Merel meer te weten komen over de problematiek van vluchtelingen en migratie

We houden dit jaar dan ook geen omhaling van de enveloppen. Je kan de envelop afgeven op een van onze activiteiten, of onze campagne via overschrijving steunen. Dat kan ook voor een klein bedrag.


 
#AllemaalMensen / Onderweg naar beter

Contactgegevens

adres
Moederhoefstraat 2122547 Lint
tel.
03 455 92 35
e-mail
schoonvliet_ria@hotmail.com
website
www.11.be
Terug naar verenigingengids

Contact

naam
Ria Schoonvliet