Cinema Olympia

Actueel

9.12 Film in De Witte Merel: Deux - Filippo Meneghetti

foto 9.12 Film in De Witte Merel: Deux - Filippo Meneghetti

Cinema Olympia staat voor de betere film. De filmvertoningen staan standaard geprogrammeerd op een donderdagavond om 20 u. Kinderfilms vertonen we op woensdag- en/of donderdagmiddagen om 14 u.

NIEUW! Cinema Olympia en de Lintse Videoclub (LVC) bundelen de krachten. Met nóg meer enthousiasme én geloof in een plek voor de betere film, staan medewerkers en vrijwilligers garant voor een 'plezant avondje uit' in jullie ontmoetingscentrum. Naast een kwaliteitsfilm, met zorg uitgekozen door onze filmkenners, geniet je ook van een toffe reportage gemaakt door de LVC over het leven in Lint. Steeds zeer herkenbaar, enthousiast én met liefde gemaakt.

Kijk snel hieronder voor het Lintse filmaanbod.

UPDATE COVID
De Vlaamse regering besliste over verstrengde COVID-maatregelen in Vlaanderen

Momenteel kan je enkel tickets reserveren voor digitale belevingen of een alternatief coronaproof aanbod. Omwille van de onduidelijkheid over de einddatum van de verstrengde maatregelen, zetten wij de ticketverkoop voor alle reguliere voorstellingen even ON HOLD (zie titel evenement). 

De reeds geannuleerde voorstellingen die een NIEUWE DATUM (zie titel) kregen, staan ook reeds in de overzicht onder 'Tickets'. Klanten die voor de originele datum van de voorstelling (een) ticket(s) hadden, kunnen hier de nieuwe datum voor de voorstelling nagaan.

Openingsuren & contact

adres
Liersesteenweg 252547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be

Openingsuren

Vandaag: 13 - 17

Openingsuren UiT in Lint/balie OC De Witte Merel

Toezicht op avonden en in het weekend volgens bezetting