Cinema Olympia

Cinema Olympia staat voor de betere film. De filmvertoningen staan standaard geprogrammeerd op een donderdagavond om 20 u. Kinderfilms vertonen we op woensdag- en/of donderdagmiddagen om 14 u.

NIEUW! Cinema Olympia en de Lintse Videoclub (LVC) bundelen de krachten. Met nóg meer enthousiasme én geloof in een plek voor de betere film, staan medewerkers en vrijwilligers garant voor een 'plezant avondje uit' in jullie ontmoetingscentrum. Naast een kwaliteitsfilm, met zorg uitgekozen door onze filmkenners, geniet je ook van een toffe reportage gemaakt door de LVC over het leven in Lint. Steeds zeer herkenbaar, enthousiast én met liefde gemaakt.

Kijk snel hieronder voor het Lintse filmaanbod.

UPDATE COVID
De Vlaamse regering besliste over verstrengde COVID-maatregelen in Vlaanderen

Momenteel kan je enkel tickets reserveren voor digitale belevingen of een alternatief coronaproof aanbod. Omwille van de onduidelijkheid over de einddatum van de verstrengde maatregelen, zetten wij de ticketverkoop voor alle reguliere voorstellingen even ON HOLD (zie titel evenement). 

De reeds geannuleerde voorstellingen die een NIEUWE DATUM (zie titel) kregen, staan ook reeds in de overzicht onder 'Tickets'. Klanten die voor de originele datum van de voorstelling (een) ticket(s) hadden, kunnen hier de nieuwe datum voor de voorstelling nagaan.

Openingsuren & contact

adres
Liersesteenweg 252547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Update maatregelen Corona-virus

OC De Witte Merel sluit de deuren voor alle activiteiten vanaf 29 oktober 2020 tot onbepaalde duur.

De diensten van UiT in Lint (vrijetijdsdienst) in OC De Witte Merel blijven voor vragen telefonisch en per e-mail bereikbaar. De uren waarop je ons kan bereiken worden wel aangepast. Je kan onze diensten voorlopig niet meer contacteren na 17u. We staan voor vragen klaar tussen: 
Op maandag van 13u- 17u
Op andere weekdagen van 9u - 12u & van 13u - 17u

OPENINGSUREN bibliotheek Lint
De bibliotheek blijft open volgens de normale openingsuren.

Dank voor je begrip.
Draag zorg voor jezelf en elkaar,

het team van Uit in Lint