Sportkampioen en -laureaten gezocht!

Jaarlijks zetten we de strafste sportprestaties van Lintenaren en Lintse sportclubs van afgelopen jaar in de kijker op de sportlaureaat- en kampioenenviering. In september 2023 huldigen de straffe prestaties van sportjaar 2022-2023. Het wordt ook een bijzondere viering, want we zetten niet alleen de kampioenen in de bloemetjes… 

Herkent u zichzelf of iemand anders in één van onderstaande categorieën? Laat het weten via onderstaand invulformulier tegen 10 september. 

Kandidaten wonen in Lint, of zijn lid van een Lintse sportvereniging. 

Sportkampioen: Bent u tussen september 2022 en augustus 2023 kampioen geworden in een sport? Individueel of in teamverband? Laat het ons dan weten. Alle sportkampioenen, individueel en in ploegen worden in de bloemetjes gezet. Eén van hen gaat naar huis met de titel van ‘Sportlaureaat’. 

De grandioze trainer: Wij zoeken de beste, leukste of grappigste trainer. Iemand die bezig is met uw conditie, vooruitgang en uw niveau een tikkeltje hoger tilt!

De super sportvrijwilliger: Is er bij uw club iemand waar u altijd voor meer dan 100% op kan rekenen? Iemand die niet vies is om de handen uit de mouwen te steken? Laat dan zien dat u dat apprecieert! 

De fenomenale sporter: Opvallende, indrukwekkende, zotte sportprestaties verdienen ook een bloemetje. Kan uw oma een salto maken? Bent u de beste in Muurke klop, zwerkbal of waterballet? Danste u de 100ste salsawedstrijd? Bent u geselecteerd voor het topsportteam? Lint sport, dat weten we, en wij zoeken de meest fenomenale sporters! 

Contact