Sportkampioen en -laureaten gezocht!

Jaarlijks zetten we de strafste sportprestaties van Lintenaren en Lintse sportclubs van afgelopen jaar in de kijker op de sportlaureaat- en kampioenenviering. Corona gooide roet in het eten, waardoor de viering in 2021 niet kon doorgaan. In september 2022 huldigen we dus twee sportjaren; 2020-2021 en 2021-2022. Het wordt ook een bijzondere viering, want we zetten niet alleen de kampioenen in de bloemetjes… 

Herkent u zichzelf of iemand anders in één van onderstaande categorieën? Laat het weten via onderstaand invulformulier tegen 5 september. 

Kandidaten wonen in Lint, of zijn lid van een Lintse sportvereniging. 

Sportkampioen: Bent u tussen september 2020 en augustus 2022 kampioen geworden in een sport? Individueel of in teamverband? Laat het ons dan weten. Alle sportkampioenen, individueel en in ploegen worden in de bloemetjes gezet. Eén van hen gaat naar huis met de titel van ‘Sportlaureaat’. 

De grandioze trainer: Wij zoeken de beste, leukste of grappigste trainer. Iemand die bezig is met uw conditie, vooruitgang en uw niveau een tikkeltje hoger tilt!

De super sportvrijwilliger: Is er bij uw club iemand waar u altijd voor meer dan 100% op kan rekenen? Iemand die niet vies is om de handen uit de mouwen te steken? Laat dan zien dat u dat apprecieert! 

De fenomenale sporter: Opvallende, indrukwekkende, zotte sportprestaties verdienen ook een bloemetje. Kan uw oma een salto maken? Bent u de beste in Muurke klop, zwerkbal of waterballet? Danste u de 100ste salsawedstrijd? Bent u geselecteerd voor het topsportteam? Lint sport, dat weten we, en wij zoeken de meest fenomenale sporters! 

Contact