Sfeerbeelden Bee Happy en LinTrail

Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2024 om 12:45

Het lokaal bestuur Lint blikt tevreden terug op het succes van het eerste "Bee Happy" evenement, gehouden op zaterdag 25 mei. Het evenement trok, zeker gezien de weersomstandigheden, een groot aantal bezoekers die genoten van de informatieve stands en kindvriendelijke activiteiten. De "LinTrail" loop, met afstanden van 5 km en 10 km, was het sportief hoogtepunt en kende veel enthousiaste deelnemers. De deelnemers ontvingen na afloop een mooie goodiebag als beloning.

De standhouders kijken ook tevreden terug. Er werd veel belangstelling getoond voor de werkingen van de Zuidrand, de brandweer, de VESPA-watch, de imker met bijenkast... Daarnaast genoten de kinderen van voorleesverhalen, een pollenspel van Regionaal Landschap Rivierenland, VIP2024 (spelletjes in het kader van de Olympische Spelen), een schminkstand en gingen ze met een zelfgemaakt bijenmasker naar huis. 

Bee Happy gaf ook meteen het startschot voor de bijenvriendelijke fietstocht die de hele zomer beschikbaar is. Geniet op je eigen tempo en in je eigen groep van de prachtige plekken in Lint, Kontich en Duffel. Heb je de vragen onderweg opgelost? Dan kan je het unieke Suske & Wiske strip “De hippe Hommels” ophalen in de afhaalpunten. Alle info vind je op de website: https://www.lint.be/bijenvriendelijke-fietstocht-2024.

Contact