Propere inspanningen worden beloond in Operatie Proper!

Gepubliceerd op dinsdag 24 okt 2023 om 15:02

Tijdens het afgelopen schooljaar toonden de drie Lintse scholen zich weer als propere pioniers in Lint! Ze kozen verschillende actiepunten, stelden zo een actieplan samen en voerden de doelstellingen ook uit. Aan de hand van foto’s en tussentijdse evaluaties konden Mooimakers en het lokaal bestuur Lint volgen waarmee ze bezig waren. 

 

Op het einde van het schooljaar kreeg elke school een goed rapport; een propere school, een propere schoolomgeving en dus ook een propere beloningscheque van Mooimakers! 

Op 24 oktober werden de cheques aan de leerlingen overhandigd. Ook al werden de centen reeds digitaal overgeschreven, een officieel momentje maakt de inspanningen nog even tastbaar voor de leerlingen. De scholen kiezen zelf waaraan ze centen zullen besteden, toch kiezen de scholen om te investeren in de omgeving en de kinderen. Denk aan leuk buitenspeelgoed of groenaanplant. 

 

Alle drie de scholen beslisten om dit schooljaar weer datzelfde engagement op te nemen. Een sterk signaal dat het lokaal bestuur natuurlijk aanmoedigt! Wellicht mogen er volgend jaar opnieuw cheques uitgedeeld worden. Wordt vervolgd…

Contact