Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Jongeren aan de beurt: laat je vaccineren!

02 juli ’21 (vr)

In het VC ZORA in Lint ligt de vaccinatiegraad heel hoog. Toch zeker wat de oudere generaties betreft. Maar op een gegeven moment werden de koppen van het vaccinatiecentrum en de verschillende communicatiediensten bijeen gestoken om te onderzoeken hoe een even hoge vaccinatiegraad bij de jongeren kan bereikt worden. In de groep werd geopperd: ‘Als we willen dat de jongeren dat ook nog doen, moeten we hen misschien eerst bedanken voor al wat ze het voorbije jaar gedaan hebben. Of beter, wat ze allemaal hebben laten liggen. Kunnen we hierover geen filmpje maken?’.

Dirk Arts, centrum manager van het VC, ging met het idee aan de slag en sprak Nictures aan, een jong productiebureau dat eerder al soortgelijke filmpjes had gemaakt. Samen met hen werd een scenario uitgewerkt. Op vrijdag 25 juni, de eerste dag dat de jongeren in Lint werden gevaccineerd, werd het filmpje opgenomen. Enkele jongeren worden gevolgd tijdens hun vaccinatie en lopen daarna door een erehaag van mensen die hen uitbundig toejuichen en bedanken. Een kippenvelmoment.

Het vaccinatiecentrummanagement, de medewerkers van de eerstelijnszone ZORA, de verschillende communicatiediensten en niet te vergeten, veel vrijwilligers en sympathisanten hebben samengewerkt om er een mooi filmpje van te maken. 

Bekijk hier de video

Nieuwsoverzicht
Laat je vaccineren!

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Koning Albertstraat 412547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 460 13 46
e-mail
info@lint.be

Openingsuren

Vandaag: 9 - 12 & 13 - 16

De gemeentediensten werken op afspraak.

Tijdens de openingsuren kan je terecht in het onthaal van het gemeentehuis voor informatie, het afhalen van aangevraagde producten en om een afspraak te maken als je dit niet van thuis kan doen.