Dit nieuwsbericht is niet actueel.

QVAX - de reservelijst voor COVID19-vaccins

15 april ’21 (do)
Sinds kort kan iedereen zich via https://www.qvax.be/ inschrijven op een centrale reservelijst.
 
Als een vaccinatiecentrum op het einde van de dag vaccins over heeft, kan het mensen uit die reservelijst oproepen. Hiervoor hebben we minstens telefoonnummers van de aangemelde burgers nodig, die we binnenkort (maar nog niet deze week) aangereikt krijgen door QVAX.
 
Verder kan de lijst van QVAX ook gebruikt worden om 'lege afspraken' voor de volgende dagen op te vullen. Hierbij zullen burgers een sms ontvangen met de vraag om de oproep te bevestigen en zich op het opgegeven uur naar het vaccinatiecentrum te begeven.
 
Voorlopig werken we eerst onze huidige reservelijst verder af (bestaande uit 65-plussers die omwille van medische redenen prioriteit krijgen), die we in goed overleg met de huisartsen hebben opgesteld. Het algemene principe blijft dat vaccinatiecentrum ZORA alle vrijgekomen plaatsen invult met mensen uit de reservelijst.
 
In ons vaccinatiecentrum wordt geen enkel vaccin weggegooid. Voor elke lege plaats, bellen we iemand van de reservelijst op.
 
In de komende weken zal vaccinatiecentrum ZORA QVAX gebruiken voor het opvullen van lege sloten. Als je al een aanvraag deed via QVAX, blijft deze bewaard. We houden je op de hoogte over het gebruik van reservelijsten via www.elzzora.be.
 
De QVAX-reservelijst biedt geen garantie dat je sneller gevaccineerd wordt. Alleen burgers binnen de doelgroep die op dat moment aan de beurt zijn, zullen mogelijks worden opgeroepen wanneer er een dosis op overschot is. De volgorde van de overheid – per prioriteit en per leeftijdscategorie - blijft gehandhaafd.
 
Je kan via de QVAX-reservelijst dus niet ‘voorsteken’. Je registratie op https://www.qvax.be/ heeft geen gevolgen voor de ‘gewone’ uitnodiging voor vaccinatie. Mogelijk krijg je deze zelfs eerder.
 
 
Nieuwsoverzicht
Vaccinatie

Openingsuren & contact

Preventie en noodplanning

adres
Koning Albertstraat 412547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 460 13 57
e-mail
dany.voorspoels@lint.be

Openingsuren

Vandaag: 9 - 12 & 13 - 16

De gemeentediensten werken op afspraak.

Tijdens de openingsuren kan je terecht in het onthaal van het gemeentehuis voor informatie, het afhalen van aangevraagde producten en om een afspraak te maken als je dit niet van thuis kan doen.