naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Heel Lint wordt samen eigenaar van een zonnedak en elektrische deelwagen!

05 december ’19 (do)
Op het woonzorgcentrum Zonnestraal zal energiecoöperatie ZuidtrAnt een extra zonnedak leggen. Dit dak gaat een elektrische deelwagen van Partago van groene stroom voorzien. Rijden op zon van WZC zonnestraal kan dus!

Een win – win voor iedereen

- Goedkope lokale groene energie voor het WZC zonnestraal

- Een investering met rendement voor jou

- De mogelijkheid om gebruik te maken van een elektrische deelwagen. Ideaal als je maar af en toe een wagen nodig hebt of als die dure tweede auto veel stil staat op straat.

Hoe werkt het? 

Energiecoöperatie ZuidtrAnt cvba werkt volgens het principe van burgerparticipatie. Burgers investeren in de coöperatie door een aandeel te kopen en krijgen een dividend uitgekeerd bij winst van de coöperatie. Op die manier word je lid van onze burgercoöperatie en kan je mee beslissen in de algemene vergadering over de toekomstige investeringen.

Iedereen kan tot 5 aandelen van €100/stuk aankopen.

Interesse? Ga naar onze website www.zuidtrant.be en klik op de knop: aandeel kopen. 

Als we al je gegevens hebben en de overschrijving gebeurd is, sta je in ons aandelenregister en krijg je een bewijs per mail doorgestuurd. Je kan ook een aandeel aankopen voor vrienden en familie, een mooi cadeau voor een duurzame toekomst!

Elektrisch autodelen?

Goed nieuws! Vanaf 5 december staat er een Partago deelauto op het Oudstrijdersplein. Reserveer en open hem via een App op je smartphone. Goed verzekerd en milieuvriendelijk de baan op. Ideaal voor als je af en toe een auto nodig hebt!

Hoe begin je te autodelen?

Partago cvba is ook een coöperatieve vennootschap, een gebruikerscoöperatie. Dit betekent dat elke gebruiker van de elektrische auto een stukje mee investeert in Partago door één of meerdere deelbewijzen (aandelen in Partago cv) te kopen. Dit deelbewijs is ook ineens je waarborg voor de wagen. Op de website van Partago kan je een uitgebreide handleiding terugvinden en ook de tarieven voor het gebruik van de wagen zijn duidelijk beschreven. Je kan kiezen voor een pre- paid formule als je af en toe wil rijden, of een abonnement als je de auto meer wil gebruiken. Eventjes alles doornemen, inschrijven en je kan zelfs diezelfde dag de baan op! 

Alle info op www.partago.be

Nieuwsoverzicht
elektrische deelwagen

Openingsuren & contact

Milieudienst

adres
Koning Albertstraat 412547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 460 13 36
e-mail
milieu@lint.be

Openingsuren

Vandaag: 9 - 12

Vanaf 16 maart 2020 werkt de dienst voor alle producten op afspraak.
Een afspraak boeken kan vanaf 11 maart 2020.
Zo kunnen wij jouw komst voorbereiden en kan je efficiënter geholpen worden.

Lees meer artikels over