naar inhoud

oproep - Gecoro

08 november ’19 (vr)
Jouw stem telt! 
De gemeentelijke commissie voor ruimtelijke ordening (GECORO) bestaat uit enkele deskundigen in ruimtelijke ordening en  uit vertegenwoordigers van verschillende geledingen (milieu- en natuurvereniging, werkgevers/zelfstandigen, handelaars/middenstand, land- en tuinbouwers,werknemers, socio-culturele vereniging en jeugd). De leden geven advies over stedenbouwkundige projecten met een grote ruimtelijke impact op de omgeving en over de gemeentelijke visie over de ruimtelijke ordening. De gemeenteraad benoemt de leden van de GECORO voor zes jaar. Iedereen met een affiniteit voor de gemeente of interesse in ruimtelijke ordening kan zich kandidaat stellen. Als kandidaat-deskundige licht je je ervaring kort toe, aangevuld door je motivatie. Als je wilt zetelen als vertegenwoordiger van
een bepaalde geleding, vermeld je dit in je motivatiebrief. De brief richt je aan het college van burgemeester en schepenen en bezorg je via post of via omgeving@lint.be. Je kunt je kandidaat stellen tot en met 25 november 2019.
Voor meer informatie over GECORO neem je contact op met de dienst vergunningen, via omgeving@lint.be of 03 460 13 36.
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
Koning Albertstraat 412547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 460 13 36
e-mail
omgeving@lint.be

Openingsuren

Vandaag: 9 - 12

Voor de bespreking van je (ver)bouwplannen, woonkwaliteitsonderzoeken en milieuvergunningen nemen we graag samen onze tijd.

Maak daarom een afspraak op 03 460 13 36.

Donderdag-  en vrijdagvoormiddag is voorbehouden voor afspraken.