naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Mogelijke erkenning storm 10 maart 2019

12 april ’19 (vr)

Het Vlaams Rampenfonds heeft de opdracht gekregen om te onderzoeken of de storm van 10 maart 2019 in aanmerking kan komen om als algemene ramp erkend te worden. De gemeenten hebben tot uiterlijk 10 mei 2019 de tijd  om te vragen dat hun grondgebied in het geografisch afbakeningsgebied van de eventuele ramp wordt opgenomen.

Indien de storm op 10 maart schade veroorzaakte, hou dan zeker hier rekening mee: 

  • Je verzekeraar blijft het eerste aanspreekpunt voor vergoeding bij stormschade. De tussenkomst van het Vlaams Rampenfonds is immers voorbehouden voor goederen die niet kunnen verzekerd worden in het kader van een brandpolis “eenvoudige risico’s”.
  • Het gaat momenteel om informatie voor de erkenningsprocedure. Pas wanneer de storm als algemene ramp erkend wordt en na publicatie van de erkenning in het Belgisch Staatsblad kunnen individuele aanvragen tot schadevergoeding worden ingediend via het Vlaams Rampenfonds. Houd daarom zoveel mogelijk bewijsmateriaal bij m.b.t. de opgelopen schade (foto’s, offertes, herstellingsfacturen,…). Meer informatie daarover kan u terug te vinden via    https://overheid.vlaanderen.be/rampenfonds .
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Koning Albertstraat 412547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 460 13 46
e-mail
info@lint.be

Openingsuren

Vandaag: 9 - 12