naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Staking 13.02.2019: Gevolgen huis-aan-huisinzameling en recyclageparken.

13 februari ’19 (wo)
De nationale staking van woensdag 13 februari 2019 heeft ook een impact op de inzameling en ophalingen die door IGEAN voor de gemeenten in het arrondissement Antwerpen worden uitgevoerd.

Huis-aan-huis inzameling door de ophaaldiensten

Omwille van een lagere personeelsbezetting zijn woensdagmorgen niet alle ophaalwagens van IGEAN kunnen uitrijden. Desalniettemin werden de meeste fracties vandaag wél opgehaald. De inzamelingen die niet worden uitgevoerd, zullen later worden ingehaald.

IGEAN vraagt de inwoners om de avond voor de volgende ophaling, het afval opnieuw buiten te plaatsen. Pmd-zakken en het papier-karton kunnen uiteraard ook gratis aangeboden worden op een recyclagepark in uw buurt.

In onderstaande tabel vindt u het overzicht van de ophalingen die vandaag (13.02.2019) gepland waren, maar niet uitgevoerd kunnen worden. In de laatste kolom staat de dag waarop het afval wel opgehaald wordt.

gemeente fractie nieuwe ophaaldag
Aartselaar pmd donderdag 14.2
Kapellen (zone woensdag) pmd donderdag 14.2
Kontich huisvuil vrijdag 15.2
Kontich pmd donderdag 21.2
Lint papier - karton donderdag 14.2
Schoten (zone A,B,C,G,H) pmd vrijdag 15.2
Wuustwezel papier - karton vrijdag 15.2

 
Inzameling op de recyclageparken

De meeste recyclageparken in beheer van IGEAN ondervinden geen hinder van de staking en zijn vandaag volgens de normale openingsuren geopend.

Uitzondering is het recyclagepark van Boom dat omwille van een blokkade aan het industrieterrein van Boom niet bereikbaar is. Buiten onze wil om zijn we dan ook genoodzaakt om dit park vandaag te sluiten. Inwoners kunnen uiteraard steeds terecht in de andere recyclageparken van regio zuid. Meer informatie vindt u via deze link op onze website.

Via www.igean.be en de website van de gemeenten zal steeds de meest actuele stand van zaken worden gegeven. Meer informatie kan u steeds bekomen op de milieulijn van IGEAN op het telefoonnummer 03 350 08 14 (tussen 8u en 16u45).

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Milieudienst

adres
Koning Albertstraat 412547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 460 13 36
e-mail
milieu@lint.be

Openingsuren

Vandaag: 9 - 12

Voor de bespreking van je (ver)bouwplannen, woonkwaliteitsonderzoeken en milieuvergunningen nemen we graag samen onze tijd.

Maak daarom een afspraak op 03 460 13 36.

Donderdag-  en vrijdagvoormiddag is voorbehouden voor afspraken.

Lees meer artikels over