naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Renovatie riolering Lintsesteenweg in Hove

09 oktober ’18 (di)
Vanaf 15 oktober start Aquafin met rioleringswerken aan de Lintsesteenweg in Hove. Deze werken zullen voor vele Lintenaren betekenen dat zij hun reisweg moeten aanpassen. De werken zullen ongeveer 6 maanden duren en deze termijn is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Met deze werken wil Aquafin het afvalwater van meer dan 7.000 inwoners van Lint via een gescheiden rioleringsstelsel aansluiten op het zuiveringsstation van Hove. Dit betekent dat het regenwater gescheiden van het afvalwater zal worden opgevangen.Regenwater is immers relatief proper en hoeft niet gezuiverd te worden. Door het regenwater apart af te voeren, wordt de waterzuiveringsinstallatie minder belast en het afvalwater beter verwerkt. Om dit te realiseren zal Aquafin rioleringswerken uitvoeren in de Lintsesteenweg tussen het zuiveringsstation van Aquafin in Hove en de grens met Lint. De wegenis wordt na aanleg van de leidingen en de realisatie van de huisaansluitingen in oorspronkelijke toestand hersteld.

Omleiding en fasering

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Mobiliteit

adres
Koning Albertstraat 412547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 460 13 36

Openingsuren

Vandaag: 9 - 12

Voor de bespreking van je (ver)bouwplannen, woonkwaliteitsonderzoeken en milieuvergunningen nemen we graag samen onze tijd.

Maak daarom een afspraak op 03 460 13 36.

Donderdag-  en vrijdagvoormiddag is voorbehouden voor afspraken.