naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop spouwmuurisolatie

05 juli ’18 (do)
Isoleer nu je spouwmuur met een voordelige groepsaankoop georganiseerd door IGEAN in samenwerking met de gemeente.

24 gemeenten bieden samen een groepsaankoop aan voor spouwmuurisolatie, georganiseerd door intercommunale IGEAN in de strijd tegen klimaatverandering.

Spouwmuurisolatie is een isolerend materiaal dat de ruimte tussen de buiten- en binnenmuur opvult. Deze energie zuinige investering is op drie tot vijf jaar terugverdiend. De werken nemen slechts één dag in beslag en je hebt er geen bouwvergunning voor nodig.

Heel wat huizen in onze regio –en misschien ook jouw huis- hebben geen spouwmuurisolatie. Daarom stimuleren de gemeentebesturen van 24 gemeenten (Boechout, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Edegem, Hemiksem, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Lint, Malle, Mortsel, Niel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Stabroek, Wijnegem, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven en Zoersel) hun inwoners om hun muren beter te isoleren via een groepsaankoop, georganiseerd door IGEAN. Wie intekent, kan zonder zorgen én voor een lagere prijs, zijn spouwmuur laten isoleren.

 Ik doe mee! Hoe begin ik eraan?

  1. Als u beroep wenst te doen op de groepsaankoop, neemt u zelf contact op met een van de firma’s uit onze lijst en verwijst naar de groepsaankoop.
  2. De firma zal dan een afspraak maken om gratis ter plaatse te komen en gratis een vrijblijvende offerte op te maken op maat van uw concrete situatie.
  3. Extra werken buiten het bestek van de groepsaankoop worden duidelijk omschreven en met kostprijs vermeld in de offerte.
  4. De offerte geeft een duidelijke en voldoende gedetailleerde omschrijving van de werken, de wijze van uitvoering en de materialen.
  5. Pas nadat u uw goedkeuring aan de prijsofferte heeft gegeven ontstaat er een overeenkomst en kan er met de uitvoering van de werken gestart worden.
  6. Na uitvoering van de werken wordt de factuur opgemaakt en aan u bezorgd. De factuur dient rechtstreeks aan de firma te worden betaald.
  7. Er kan op geen enkele wijze verhaal uitgeoefend worden op de gemeente of IGEAN.

 De resultaten van de prijsvraag vind je in het document als bijlage. 

Meer informatie over de groepsaankoop spouwmuurisolatie vind je op de website van IGEAN.

Nieuwsoverzicht
Spouwmuurisolatie

Openingsuren & contact

Milieudienst

adres
Koning Albertstraat 412547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 460 13 36
e-mail
milieu@lint.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Voor de bespreking van je (ver)bouwplannen, woonkwaliteitsonderzoeken en milieuvergunningen nemen we graag samen onze tijd.

Maak daarom een afspraak op 03 460 13 36.

Donderdag-  en vrijdagvoormiddag is voorbehouden voor afspraken.

Lees meer artikels over