naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wandelkaart zuidrand

03 juli ’18 (di)
Opnieuw op pad in het wandelgebied van de streekvereniging Zuidrand

De dagen zijn terug langer en de koude, natte maanden laten we achter ons. Hoog tijd dus om opnieuw meer van de buitenlucht te genieten! Je hoeft niet ver te reizen om mooi te kunnen fietsen of te wandelen, ook onze eigen regio heeft veel te bieden. Intussen zijn er in het wandelgebied Zuidrand 25 wandellussen verzameld in een wandelkaart. Deze werden uitgestippeld door de streekvereniging Zuidrand in samenwerking met de gemeenten Kontich, Hove, Boechout, Lint, Borsbeek, Edegem, Aartselaar, de stad Mortsel, het District Wilrijk en diverse andere partners. De ondersteuning van de vele wandelvrijwilligers uit verschillende verenigingen was hierbij onmisbaar. Ga op pad langs één van de wandellussen en laat u leiden langsheen de mooiste groene plekjes en trekpleisters in deze regio.

Elke wandellus heeft iets unieks te bieden en brengt u langsheen typerende kenmerken van onze open ruimte: Kasteeldomeinen, forten, waterlopen, bossen en landbouw. Zowel voor jong en oud valt er voldoende te beleven om een geslaagde wandeling te maken.

De wandelkaart geeft een overzicht van alle 25 wandellussen in de regio, met aanduiding van de afstand en of ze verhard of onverhard zijn. Ben je nog niet in het bezit van de wandelkaart?  De wandelkaart is te koop voor 5 euro. De verkooppunten kan je terugvinden op de website van de gemeenten of van de streekvereniging Zuidrand.

Nieuwsoverzicht
Wandelapp.

Openingsuren & contact

Milieudienst

adres
Koning Albertstraat 412547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 460 13 36
e-mail
milieu@lint.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Voor de bespreking van je (ver)bouwplannen, woonkwaliteitsonderzoeken en milieuvergunningen nemen we graag samen onze tijd.

Maak daarom een afspraak op 03 460 13 36.

Donderdag-  en vrijdagvoormiddag is voorbehouden voor afspraken.

Lees meer artikels over