naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Hoe deelnemen aan de 10 000-stappenclash?

25 april ’18 (wo)
Lint doet tijdens de maand mei mee aan de 10.000 stappenclash: Samen zoveel mogelijk stappen zetten én registreren van 1 t.e.m. 31 mei 2018. Wij dagen graag alle Lintenaren uit om ook zoveel mogelijk te bewegen want zo zorg je voor jezelf en kan Lint de titel winnen!

De sleutel tot het succes: een profiel aanmaken op www.10000stappen.be, je aansluiten bij de groep ‘Gemeente Lint’, en zoveel mogelijk stappen tellen en registreren. In bijlage vind je een uitgebreide handleiding om te registreren. Of bekijk hieronder veen verkorte versie van het stappenplan afhankelijk van of je een smartphone ter beschikking hebt of niet.

 

VOOR LINTENAREN MET EEN SMARTPHONE:

 1. Zorg dat er een stappenteller-app op je gsm staat (vb. Google Fit voor Android of ‘Health’ voor iPhone of één van deze: https://www.gezondleven.be/projecten/10-000-stappen/stappen-tellen-hoe-doen-we-dit-best/stappenteller-apps)  
 2. Installeer de ’10.000 stappen’- app door deze zoekterm in te geven bij Google Play (Android) of de App store (iPhone) (Tip: zie bijlage ‘app in beeld’)
 3. Maak een profiel aan en koppel de app aan de stappenteller die je wenst te gebruiken (dit is een automatisch menu dat je doorloopt na het installeren van de app). Opgelet! Je vult bij postcode ‘2547 Lint’ in, ook al woon je niet in Lint.
 4. Zoek bij groepen naar ‘gemeente Lint’ en klik op ‘Lid worden’
 5. Wandel er op los, jullie prestaties worden automatisch gelinkt aan je profiel.
 6. Ga je nog sporten of fiets je naar het werk? Dan kan je ook die prestaties toevoegen (graag zelfs! Dit zijn meer stappen dan je denkt!). Dit kan door in je profiel op de ‘+’ te klikken en ‘manueel een activiteit toe te voegen’.

 

VOOR LINTENAREN ZONDER SMARTPHONE, MET TOEGANG TOT EEN COMPUTER

 1. Surf naar www.10000stappen.be en maak een profiel aan; Opgelet! Je vult bij postcode ‘2547 Lint’ in, ook al woon je niet in Lint.
 2. Klik op ‘zoek een groep’ en zoek naar ‘gemeente Lint’ en klik op ‘Lid worden’.
 3. Tel je stappen met een stappenteller. Heb je zelf geen stappenteller? Dan kan je deze ontlenen in het gemeentehuis (secretariaat), Dienstencentrum De Schakel of De Witte Merel.
 4. Wandel er op los en registreer je stappen: Klik op je profiel en dan op ‘+stappen toevoegen’ om stappen in te geven. Je kiest zelf of je dit dagelijks of wekelijks doet.
 5. Ga je nog sporten of fiets je naar het werk? Dan kan je ook die prestaties toevoegen (graag zelfs! Dit zijn meer stappen dan je denkt!). Dit kan door in je profiel op de ‘+ stappen toevoegen’ te klikken en ‘andere’ te kiezen.

 

VOOR LINTENAREN ZONDER SMARTPHONE EN ZONDER TOEGANG TOT EEN COMPUTER

 1. Ga naar het gemeentehuis, het dienstencentrum de Schakel of naar OC De Witte Merel en zeg daar dat je graag wil deelnemen.
 2. Tel je stappen met een stappenteller. Heb je zelf geen stappenteller? Dan kan je deze ontlenen in het  gemeentehuis (secretariaat), Dienstencentrum De Schakel of De Witte Merel.
 3. Wandel er op los en registreer je stappen via het invulformulier dat je krijgt. Je bezorgt wekelijks het invulformulier terug. 
 4. Ga je nog sporten of fiets je naar het werk? Dan kan je ook die prestaties toevoegen aan het registratieformulier (graag zelfs! Dit zijn meer stappen dan je denkt!).

 

Nieuwsoverzicht
App

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Koning Albertstraat 412547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 460 13 46
e-mail
info@lint.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Lees meer artikels over