naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Winnaar Kunst- en cultuurproject 2017

12 juli ’17 (wo)
De Lintse Videoclub wint het Kunst- en Cultuurproject 2017 met een multimediaal project in de Lintse openbare ruimte, als afsluiter van hun jubileumjaar. Een onafhankelijke jury koos het project uit drie kandidaturen.

Kunst- en cultuurproject 2017
Elk jaar stelt het gemeentebestuur 500 euro ter beschikking voor wie in Lint een origineel artistiek project wil realiseren. De Kunst- en Cultuurprijs 2017 gaat naar de Lintse Videoclub met een multimediaal project in de Lintse openbare ruimte, als afsluiter van hun jubileumjaar.  

De Lintse Videoclub is een vereniging van een twintigtal enthousiaste film- en videoliefhebbers, gesticht in 2007. De groep komt tweewekelijks samen om cursussen te volgen, ervaringen uit te wisselen en eigen filmopnames te beoordelen en bespreken.

Het winnende project
Als afsluiter van het jubileumjaar van de Lintse Videoclub organiseert de vereniging een multimediaal project waar een selectie uit het rijke Lintse filmarchief wordt getoond op diverse plaatsen in de gemeente Lint. Op deze locaties worden filmbeelden uit het verleden geprojecteerd die gerelateerd zijn aan de locatie zelf: brouwerij Scheltjens, OC De Witte Merel, Kerk O.L.V.-Geboorte, het gemeentehuis...

Het project toont aan de omstaander het rijke Lintse filmarchief op een originele manier. Het evenement gaat door op 26, 27 en 28 december 2017 (tussen Kerstmis en Nieuwjaar), telkens van 18.00 u tot 21.00 u.

Nieuwsoverzicht
kucu2017

Openingsuren & contact

UiT in Lint

adres
Liersesteenweg 252547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be

Toezicht op weekdagen tussen 20 - 23 u
weekendregeling - volgens bezetting

 

Lees meer artikels over