naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Elektrische fietsen - Groepsaankoop

18 september ’17 (ma)
IGEAN organiseert in samenwerking met Lint een groepsaankoop elektrische fietsen en bakfietsen.

De elektrische fiets groeide de laatste jaren uit tot een hip, milieuvriendelijk en tijdbesparend transportmiddel. Met een elektrische fiets wordt fietsen opnieuw een plezante keuze. Het kost minder inspanning, je komt niet bezweet aan en je bent in beweging in de buitenlucht.

Fietsen is niet langer beperkt tot ontspannende tochtjes tijdens het weekend, maar kan ook dienen voor het dagelijks woon-werk verkeer. Dit maakt de elektrische fiets een realistisch alternatief voor de wagen.

Wie regelmatig kinderen of boodschappen vervoert op de fiets, kan kiezen voor een elektrische bakfiets en zo letterlijk en figuurlijk een duwtje in de rug krijgen.

Een betrouwbare elektrische fiets of bakfiets neemt echter algauw een flinke hap uit je budget.

Door deel te nemen aan een groepsaankoop bespaar je niet alleen vele uren opzoekingswerk, maar koop je een elektrische fiets aan een goede prijs/kwaliteitsverhouding bij je lokale handelaar.

IGEAN organiseert samen met de gemeente Lint een groepsaankoop elektrische fietsen en bakfietsen. Iedereen die woont of werkt in Lint kan hieraan deelnemen. De uiteindelijke keuze van de fietsen wordt gemaakt door een stuurgroep die bestaat uit inwoners van de deelnemende gemeenten.

 Zoek je een elektrische fiets of bakfiets en heb je interesse om deel te nemen aan de groepsaankoop? Schrijf je dan in op de website van IGEAN (www.igean.be). Inschrijven is volledig vrijblijvend. We houden je op de hoogte van het verloop van de groepsaankoop en nodigen je uit voor een testmoment waarop je de gekozen fietsen kan uitproberen.

Als je graag actief wilt meebeslissen over welke leverancier gekozen wordt, kan je op onze website aanduiden dat je lid wenst te worden van de stuurgroep. De stuurgroep wordt samengesteld uit geïnteresseerde inwoners van jouw gemeente en de omliggende gemeenten. Je mag er hierbij van uit gaan dat de stuurgroep één keer zal samengeroepen worden om de aangeboden fietsen en bakfietsen uit te proberen en de leverancier(s) te kiezen.

 

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Milieudienst

adres
Koning Albertstraat 412547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 460 13 36
e-mail
milieu@lint.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Voor de bespreking van je (ver)bouwplannen, woonkwaliteitsonderzoeken en milieuvergunningen nemen we graag samen onze tijd.

Maak daarom een afspraak op 03 460 13 36.

Donderdag-  en vrijdagvoormiddag is voorbehouden voor afspraken.

Lees meer artikels over