naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop groene stroom en gas provincie Antwerpen

05 april ’18 (do)
Betaal jij graag te veel voor je energie? Wij ook niet. Doe mee met de groepsaankoop groene stroom en gas van het Antwerpse provinciebestuur die onze gemeente ondersteunt. Een lagere energiefactuur betalen en groene stroom gebruiken is beter voor het milieu en je portemonnee.

Je kan vanaf nu vrijblijvend inschrijven tot 25 september 2018 via de website www.samengaanwegroener.be. Op 26 september organiseren we een veiling waarop de deelnemende energieleveranciers hun beste aanbod uitbrengen voor een 1-jarig contract voor elektriciteit en/of gas. Uiterlijk op 12 oktober krijg je van ons je persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw verbruik het meest voordelige bod uitbracht. Aanvaard je het aanbod? Dan begeleiden we je bij de overstap naar je nieuwe energiecontract.

 Vorig jaar stapten 84.000 gezinnen samen met ons over naar een voordelig energiecontract. Hiermee bespaarden zij gemiddeld een 200 € per jaar.

 Heb je de voorbije jaren voor een voordelig energiecontract gekozen (al dan niet via een groepsaankoop)? Dan kan je opnieuw besparen door je in te schrijven. Je huidige contract kan namelijk verlengd worden aan duurdere prijzen. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen.

Voor meer informatie en inschrijvingen, ga naar www.samengaanwegroener.be of bel gratis naar 0800 21 134.

Nieuwsoverzicht
Samenaankoop 2018 groene energie

Openingsuren & contact

Milieudienst

adres
Koning Albertstraat 412547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 460 13 36
e-mail
milieu@lint.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Voor de bespreking van je (ver)bouwplannen, woonkwaliteitsonderzoeken en milieuvergunningen nemen we graag samen onze tijd.

Maak daarom een afspraak op 03 460 13 36.

Donderdag-  en vrijdagvoormiddag is voorbehouden voor afspraken.

Lees meer artikels over