Nieuwe voet- en fietspaden in Statiestraat + Liersesteenweg

Gepubliceerd op vrijdag 16 sep 2022 om 14:25

Aannemer Vermetten Wegenbouw nv is aangesteld door het lokaal bestuur Lint om de fiets- en voetpaden te vernieuwen in de Statiestraat en Liersesteenweg. De werken starten in de Statiestraat op 19 september 2022. Deze zullen een tweetal maanden in beslag nemen en zolang is de Statiestraat volledig afgesloten. Daarna schakelt de aannemer over naar de Liersesteenweg.

Tijdens deze werken is het op bepaalde momenten moeilijk of onmogelijk om uw garage/inrit te bereiken. Ook parkeert u best uw wagen(s) ’s avonds niet in de werfzone.

Voor de afvalophaling wordt dezelfde werkwijze gebruikt als eerder dit jaar toen Pidpa werken uitvoerde: er zijn afvalpunten ter hoogte van de spoorwegovergang en in het begin van de Lindelei. Vanaf 18 u de avond voor de ophaling, kan u het afval op die plaatsen deponeren.

Iedere werkdag zal een verantwoordelijke van de firma ter plaatse zijn. Mocht u eventueel vragen hebben, contacteert u werfleider Robbe Vermetten. 

Hou er rekening mee dat de weersomstandigheden een en ander in de war kunnen sturen waardoor deze planning opschuift. 

Ongetwijfeld zullen deze werken enig ongemak teweeg brengen maar de aannemer tracht deze tot een strikt minimum te beperken.

 

Voor bijkomende inlichtingen kan u steeds terecht op het algemeen telefoonnummer van de aannemer: 014 63 91 90 

Info voor gebruikers van De Lijn: de omleiding kan u in bijlage vinden. 

Bedankt voor uw begrip en medewerking!

Downloads

  • Omleiding Statiestraat.jpg
    184,1 Kb
  • Chauf_S22LIN0014_OB1052M_1_NL.pdf
    111,4 Kb
  • Chauf_S22LIN0014_OA1052M_1_NL.pdf
    105,5 Kb