NIEUWE DATUM! Dirk De Wachter, Bram Nolf & Daan Vandewalle - Van De Schoonheid & De Troost

  • za 13 mei 2023 van 20:00 tot 23:59

Opgelet: deze voorstelling wordt wegens omstandigheden verplaatst van 25 mei 2023 naar zaterdag 13 mei 2023. Alle tickethouders worden hierover nog persoonlijk gecontacteerd.

Locatie: Zaal Roeland Duffelsesteenweg 1, Lint
LEZING/MUZIEK - In Van de schoonheid en de troost buigen psychiater Dirk De Wachter, hoboïst Bram Nolf en pianist Daan Vandewalle zich over de vraag of schoonheid (en kunst in het algemeen) van ons allen betere mensen maakt. Een lezing/concert over de relatie tussen esthetiek en ethiek.
Dirk De Wachter maakte de voorbije jaren faam met zijn boeken, lezingen en steeds to the point uiteenzettingen in de media.
Hoboïst Bram Nolf kreeg zijn opleiding aan de Conservatoria van Gent, Rotterdam en Parijs. Het vormde de basis voor zijn carrière, waarin hij ook bewust kiest voor hedendaagse muziek en cross-overprojecten. Zo werkte hij onder meer samen met Kristien Hemmerechts, Dirk Draulans en Maaike Cafmeyer.
Pianist Daan Vandewalle studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Gent (waar hij momenteel ook docent is) en trok vervolgens naar Oakland, Californië, om er les te volgen aan het Mills College. Vandewalle is gespecialiseerd in de hedendaagse Amerikaanse pianoliteratuur en geeft wereldwijd concerten en lezingen gewijd aan de Amerikaanse muziek, maar is ook actief in tal van ensembles.

Locatie: Zaal Roeland Duffelsesteenweg 1, Lint
Inkom: € 12

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

UiT in Lint
Liersesteenweg 25 , 2547 Lint