Huis van het Kind

Het Huis van het Kind is de informatie- en ontmoetingsplaats voor (aanstaande) ouders, grootouders, opvoeders en gezinnen in Lint. 

In Lint is er (voorlopig) geen fysiek Huis van het kind, maar is het Huis van het Kind een netwerk waarin we de krachten bundelen van alle actoren die zich voor kinderen en jongeren inzetten. Kind en gezin, Kind en preventie, opvoedingswinkel Mortsel (CAW Antwerpen), VZW Kinderopvang, Werkgroep Kiemen (welzijnsschakel), de Gezinsbond en Lokaal bestuur Lint (BKO, vrijetijdsdienst, OCMW) maken deel uit van het Huis van het Kind Lint.

Heb je vragen over jouw kinderwens, zwangerschap of pasgeboren baby? Ben je op zoek naar informatie over de ontwikkeling van je kind? Zin in een babbel over de alledaagse opvoeding? Interesse in een workshop over positief opvoeden? Op zoek naar een leuke activiteit om met je peuter te doen? Op al deze vragen gaat het Huis van het Kind Lint samen met jou op zoek naar een antwoord. Binnenkort gaat ook onze website boordevol informatie online. 

Contacteer ons via huisvanhetkind@lint.be 

Tijdens deze 'gekke' corona-periode ondersteunen we graag de Lintse gezinnen door het gratis uitlenen van spelletjes. Klik hieronder op spel-o-theek voor meer informatie. 

A tot Z

E-loket