GRATIS openluchtfilm 'The worst person in the world' + concert 'Pokahontas' (Praktisch: Neem je eigen zitje mee!)

grasveld achter OC De Witte Merel
  • vr 26 augustus 2022 van 19:30 tot 23:30

GRATIS openluchtfilm 'The worst person in the world' + concert 'Pokahontas'
OPGELET: Neem wel je eigen zitje mee!

19.30u: bar open

20u: concert van Pokahontas - De beste 'Neil Young Tribute Band' van de lage landen (met onze tot voor kort eigenste bibliothecaris Marc Aerts aan de bas)!
Neil Young coverbands hebben meer kans op falen dan op slagen. Maar niet zo bij Pokahontas, de enige uitzondering op deze regel! Ze brengen een uniek akoestisch programma uit het oeuvre van Neil Young, de u welbekende muzikale songwriter en intieme prediker. Neil Young op zijn best met vooral de unieke zang-combinatie van Dok en Ellen, die de sfeer op de juiste manier weet te plaatsen. Een intiem concert in buitenlucht waarbij je geniet van de prachtige harmonie├źn van Youngs beste oeuvre. Akoestisch, integer, teder en warm voor de ziel.
Dok (Mark Arts) gitaar, mondharp, zang Ellen Aerts percussie, zang Bill (Fred De Geus) gitaar, mandoline, banjo Marc Aerts bas, zang

21u: Oscar-genomineerde film van Joachim Trier - Julie is een jonge vrouw die nog altijd niet goed weet wat ze met haar leven wil. De keuze voor de man met wie ze dat leven wil delen, is daardoor des te neteliger. En dat in een samenleving waarin verwachtingspatronen met het klimmen van de jaren almaar beklemmender worden. Wanneer ze dertig wordt, zet ze een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel. Ze ontmoet de jongere en knappe Elvind, met wie ze zich in een nieuw avontuur stort.
Aangevoerd door de verbluffende actrice Renate Reinsve, zien we de onzekerheden en de extases van een millennial in Oslo. De film is opgedeeld in twaalf hoofdstukken en beweegt subtiel heen en weer door de tijd. Trier draait zijn hand niet om voor visuele hoogstandjes, al blijft hij altijd aan de juiste kant van het opschepperige.

Praktisch: Breng je eigen zitje mee!
Locatie: Grasterrein achter de sportzaal van OC De Witte Merel (kant Lindelei)
Inkom: gratis!
Speelduur film: 128 min. / geen pauze voorzien

TIMING
Bar open 19.30 u.
Concert 20 u.
Film 21 u.

Organisatie

UiT in Lint
Liersesteenweg 25 , 2547 Lint