Film: Onze Natuur - Open KliMiNa-raad

De KliMiNa-raad houdt een open raad op donderdag 9 maart 2023 en nodigt u hiervoor graag uit om mee te komen kijken naar: 'Onze Natuur, De Film'.

19.30 u: gastspreker Nick Schryvers - inleiding met een eigen voorstelling van onze natuur in De Grote Boshoek
20.00 u: Onze Natuur, De film

'Onze Natuur, De Film' is een ambitieuze natuurdocumentaire over de natuur in onze achtertuin. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren en planten die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten, verteld door Matteo Simoni en met de muziek van Dirk Brossé.

Onze Natuur is een Belgische natuurfilm en bijhorende website en boekenreeks.

De makers noemen het zelf het "hoopvolle verhaal van de versnipperde natuur in België die onder druk staat, maar toch weet te overleven. Het vertelt het verhaal van de overwinnaars, de opportunisten,.... Maar ook dat van de verliezers".
De beelden zijn gedurende 2,5 jaar (900 draaidagen) in alle seizoenen opgenomen in verschillende natuurgebieden in België, in samenwerking met Natuurpunt en het Vlaamse Agentschap voor Natuur en Bos. Scènes zijn bijvoorbeeld close-up-beelden van een havik die een konijn vangt in Limburg, nijlgans kuikens op het ijs van een Brusselse vijver en boksende hazen nabij Bergen.

Locatie: Zaal Roeland Duffelsesteenweg 1, Lint
Speelduur film: 80 min. / geen pauze voorzien
Inkom: € 4

Bestel hier je tickets!