Expo

Tentoonstellingen in De Witte Merel en bibliotheek Lint. Soms pakkend professioneel, soms bedenkelijk experimenteel.

We brengen kunstenaars naar Lint die de nieuwsgierigheid van de toeschouwer prikkelen, hem verwonderen, zijn kijk- en denkpatronen toetsen of de persoonlijke boodschap van de kunstenaar ondersteunen. Natuurlijk is er steeds plaats voor lokaal talent en kinder- of jongerenhanden!

Kom langs tijdens de openingsuren van het ontmoetingscentrum.

Doe je zelf aan kunst?
Misschien kunnen we wel eens samenwerken!

Heel veel Lintenaren zijn cultureel actief. Vaak in een van de vele verenigingen, maar ook gewoon met vrienden, of helemaal op hun eentje. 

De cultuurdienst wil daar graag meer zicht op krijgen. Wie doet wat? Misschien kunnen we wel eens samen iets doen… een tentoonstelling, een voorstelling. Eigenlijk zien we heel wat mogelijkheden, bescheiden maar plezant. Vandaar deze oproep. 

Ben jij als Lintse inwoner bezig met kunst en cultuur? In welke richting dan ook: theater, muziek, zang, dans, tekenen, schilderen, beeldhouwen, circus, fotografie, film, literatuur, poëzie, design…

Laat het ons weten! Stuur een mail naar uit@lint.be met je contactgegevens en een korte omschrijving van je culturele en/of kunstige bezigheden. Nu doen en je hoort zeker iets van ons.

Openingsuren & contact

adres
Liersesteenweg 252547 Lint
Stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Update maatregelen Corona-virus

OC De Witte Merel sluit de deuren voor alle activiteiten vanaf 29 oktober 2020 tot onbepaalde duur.

De diensten van UiT in Lint (vrijetijdsdienst) in OC De Witte Merel blijven voor vragen telefonisch en per e-mail bereikbaar. De uren waarop je ons kan bereiken worden wel aangepast. Je kan onze diensten voorlopig niet meer contacteren na 17u. We staan voor vragen klaar tussen: 
Op maandag van 13u- 17u
Op andere weekdagen van 9u - 12u & van 13u - 17u

OPENINGSUREN bibliotheek Lint
De bibliotheek blijft open volgens de normale openingsuren.

Dank voor je begrip.
Draag zorg voor jezelf en elkaar,

het team van Uit in Lint