Deelwagen

Inhoud

Een elektrische deelwagen heeft een standplaats op het Oudstrijdersplein, voorlopig aan de laadpaal ter hoogte van de Kerkhofweg. In de toekomst wordt er een bijkomende laadpaal geplaatst aan het dienstencentrum tussen de Liersesteenweg en de fietsenstalling.

Voorwaarden

Eens u 1 deelbewijs = waarborg betaalt, kunt u kiezen voor een pre-paid formule als u af en toe wilt rijden, of een abonnement als u de auto meer nodig hebt. Eventjes alles doornemen, inschrijven en u kunt diezelfde dag nog de baan op! Om de wagen te mogen gebruiken koopt u 1 deelbewijs van 250 euro.

Meer info

Alle info op www.partago.be.

Naar aanleiding van het impactrapport van Autodelen.net
 
 
 
Ander nieuws over autodelen
 

Voor wie

Elke gebruiker van de elektrische auto investeert eerst een stukje mee in Partago door één of meerdere deelbewijzen (aandelen in Partago, burgercoöperatie ZuidtrAnt,...) te kopen. Dit deelbewijs is ook ineens uw waarborg voor de wagen.

Overschakelen op een deelauto blijft een grote stap. Hoe weten mensen of autodelen interessant en haalbaar is voor hen? Autodelen.net lanceert daarom een eenvoudige en snelle online test, die mensen vertelt of autodelen past bij hun leven. De test werd ontwikkeld met steun van Brussel Mobiliteit en Interreg North Sea Region.

Ontdek nu de test!

Downloads

  • Impactrapport.-Autodelen-in-Belgie-in-2022.pdf
    837,4 Kb