Broeden - Grof Geschud - EXTRA TICKETS

  • za 4 maart 2023 van 20:00 tot 23:59

Locatie: Zaal Roeland Duffelsesteenweg 1, Lint
CABARET/THEATER - Een realistisch relaas van een relatie die op de klippen loopt. Een geadopteerde hond waarvan ze allebei geen afstand willen doen.
Een gate op vliegveld Zaventem, waar een man (De Lander) verwachtingsvol met een bord en een roos zijn grote liefde, of in ieder geval het beeld van zijn grote liefde (De Myrthe), opwachtte na zes weken van haar gescheiden te zijn en toen in een oogopslag zag dat haar afwijzing definitief was.
Het nog maar net autonoom geworden
hart van de vrouw brak bij het zien van alle
pijn van de man, en zo bleef zij nog 732 dagen bij hem met scherven in haar borst.
Na het in de pers bejubelde en voor de Neerlands Hoop genomineerde debuut Lijmen, waarin Lander Severins en Myrthe van Velden hun symbiotische liefde tot op het bot analyseerden, komt Grof Geschud nu met een tweede avondvullende cabaretvoorstelling: Broeden. De relatie hield geen stand, het duo wel. Voorlopig. Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn.
Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes. Verbeelding als laatste reddingsboei. Afgelopen seizoen speelde het al even gelauwerde programma Broeden in meer dan zestig theaters in Vlaanderen en Nederland, daar doen ze dit seizoen nog eens ruim zestig theaters bij. Onder de bekwame vleugels van Minou
Bosua (de Bloeiende Maagden/Minoux) en Janne Desmet (Studio Orka) en met coaching van Raf Walschaerts (Kommil Foo) vliegt het piepjonge Grof Geschud uit.

Locatie: Zaal Roeland Duffelsesteenweg 1, Lint
Inkom: € 14

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

UiT in Lint
Liersesteenweg 25 , 2547 Lint