Cinema Olympia & Lintse Videoclub: Le Fidèle

Deze informatie is niet meer actueel!
Een bankroof en een overval op een geldtransport behoren tot de spectaculairste actiescènes die de Belgische cinema al heeft voortgebracht en toch is Le fidèle finaal geen gangsterdrama maar een onvervalste liefdesfilm. Een Brusselse gangster en een jonge racepilote vallen voor elkaar met een noodlottige onvoorwaardelijkheid die harten verscheurt. In zijn derde film bekent de Limburgse ...

Wanneer

  • 19 april ’18 (do)
    van 20.00 u tot 22.30 u

Prijs

€ 4,00 (Basistarief: 4,00 €; +60: 3,60 €; -26: 2,80 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

Een bankroof en een overval op een geldtransport behoren tot de spectaculairste actiescènes die de Belgische cinema al heeft voortgebracht en toch is Le fidèle finaal geen gangsterdrama maar een onvervalste liefdesfilm. Een Brusselse gangster en een jonge racepilote vallen voor elkaar met een noodlottige onvoorwaardelijkheid die harten verscheurt.
In zijn derde film bekent de Limburgse regisseur Michaël R. Roskam voluit kleur. Je kan er niet meer aan twijfelen: als cineast is hij old school, in de meest positieve zin van het begrip. En dat doet deugd. In die zin is Le Fidèle een filmles van een rasauteur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten