Bart Van Loo - Napoleon - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
CABARET/MUZIEK/THEATER - “Bart Van Loo maakt in deze Napoleon de hoge verwachtingen van na Chanson helemaal waar”, stelt Het Nieuwsblad. Dat hij kon schrijven, wisten we. Dat hij kon praten, dat was dankzij De Wereld Draait Door ook bekend. Maar dat hij zich onlangs ontpopte tot “podiumbeest in driedelig pak” (Knack), was een regelrechte oog- en ooropener. Opgelet: deze voorstelling gaat door in Zaal Roeland, Duffelsesteenweg 1, 2547 Lint.

Wanneer

  • 09 maart ’18 (vr)
    van 20.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; +60: 10,80 €; -26: 8,40 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Tickets/Overview

Waar

naam
Feestzaal Roeland
adres
Duffelsesteenweg 12547 Lint

Info

CABARET/MUZIEK/THEATER - “Bart Van Loo maakt in deze Napoleon de hoge verwachtingen van na Chanson helemaal waar”, stelt Het Nieuwsblad. Dat hij kon schrijven, wisten we. Dat hij kon praten, dat was dankzij De Wereld Draait Door ook bekend. Maar dat hij zich onlangs ontpopte tot “podiumbeest in driedelig pak” (Knack), was een regelrechte oog- en ooropener.

De voorstelling Chanson – une belle histoire kreeg overal in de Lage Landen de handen op elkaar. In deze nieuwe show blijft hij in Frankrijk, bij muzikant Geert Hellings, en bij zichzelf. Zijn besteller over Napoleon smeekte om een vertaling naar het podium. Met zijn gekende bevlogenheid en zin voor humor legt Van Loo zijn familiegeschiedenis naast die van Bonaparte. De kleine keizer komt bij hem tot leven, wordt een mens van vlees en bloed die onder zijn huid kruipt. Een melange van woord en muziek. Deze “handige mix van geschiedenisles, cabaret en toneel” (Theaterkrant) trok vorig jaar in Vlaanderen alleen maar volle zalen. Een mix van wetenschap en jolijt. “Deze geboren verteller weet met zijn Napoleon de toehoorders op het puntje van stoel te kluisteren.” (Het Laatste Nieuws) Geert Hellings (Stanton) componeerde speciaal voor deze voorstelling een even verrassende als poëtische soundtrack en dankzij de unieke beelden van kunstenaar Koen Broucke is Napoleon ook visueel een bekoorlijk spektakel geworden. Bruisend verteltheater.

Opgelet: deze voorstelling gaat door in Zaal Roeland, Duffelsesteenweg 1, 2547 Lint.

Alle activiteiten