Arno Moens - Als Het Waait - LAATSTE TICKETS

Deze informatie is niet meer actueel!
THEATER/HUMOR - Een jonge artiest krijgt eindelijk zijn grote kans om voor een publiek zijn kunsten tentoon te stellen. Maar de zenuwen overmeesteren hem. Hij besluit dan maar te doen waar hij ook goed in is: zich een weg door alles lullen, geen vuiltje aan de lucht. Dat lullen mag u gerust guurlijk nemen. En zo blauw is die lucht nu ook weer niet. Arno Moens (1992) is een jonge ...

Wanneer

  • 20 april ’18 (vr)
    van 20.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; +60: 10,80 €; -26: 8,40 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Tickets/Overview

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

THEATER/HUMOR - Een jonge artiest krijgt eindelijk zijn grote kans om voor een publiek zijn kunsten tentoon te stellen. Maar de zenuwen overmeesteren hem. Hij besluit dan maar te doen waar hij ook goed in is: zich een weg door alles lullen, geen vuiltje aan de lucht. Dat lullen mag u gerust guurlijk nemen. En zo blauw is die lucht nu ook weer niet.

Arno Moens (1992) is een jonge speler/schrijver/ beweger die zich al van jongs af aan tegoed doet aan de geneugten van te cree¨ren en te performen voor publiek. Ondertussen is die noodzaak alleen maar gegroeid, gerijpt en geprofessionaliseerd. Na rollen in o.a. In Vlaamse Velden, Chausseé d’Amour en De Ludwigs op het kleine scherm is hij helemaal klaar om op podia klein en groot te wervelen met zijn comedy met kleine‘c’en humor met een grote‘T’.

Tekst & spel Arno Moens

Alle activiteiten