Start Cultuurseizoen: Mich Walschaert en Ineke Nijssen - Zonder u

Deze informatie is niet meer actueel!
CABARET/THEATER/MUZIEK - Hij heeft in de garage een verrassing gebouwd, voor haar. Zij komt terug van zakenreis. Hij wacht. Zij komt aan in Zaventem. 22 maart 2016. Hij wacht bij zijn verrassing in de garage. Zij hoort een verschrikkelijke knal. En nog een. Hij wacht bij zijn verrassing in de garage. Zij zit vast. Chaos, geen ...

Wanneer

  • 07 oktober ’17 (za)
    van 20.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; +60: 12,60 €; -26: 9,80 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Tickets/Overview

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

CABARET/THEATER/MUZIEK- Hij heeft in de garage een verrassing gebouwd, voor haar. Zij komt terug van zakenreis. Hij wacht. Zij komt aan in Zaventem. 22 maart 2016. Hij wacht bij zijn verrassing in de garage. Zij hoort een verschrikkelijke knal. En nog één.

Hij wacht bij zijn verrassing in de garage. Zij zit vast. Chaos, geen taxi’s. Hij wacht bij zijn verrassing in de garage ... en krijgt honger.

Zij vindt eindelijk een bus. Hij gooit een kerstomaatje op en vangt het met open mond. Zij is bijna thuis. Hij krijgt geen adem.

Zij stapt het huis in, ziet op de keukentafel een brief: ‘Kom naar de garage. Nu.’ Ze vindt hem.

Zonder u gaat over stom noodlottig toeval, over afscheid nemen, over loslaten. Over een koppel dat met hun speciaal gebouwde tweepersoons-Mobil bike een jaar lang de wereld rondreist. Hij is dood, dat wel. Maar hij reist mee. Gewoon.

Zwaar? Niet echt. Er zal gelachen worden. Veel. Maar ook geweend. Een beetje.

Een muzikaal-cabareteske bij de strot pakkende tienervoorstelling (12+) van Ineke Nijssen en Mich Walschaerts Coaching Frans Van der Aa Decor Kris van Oudenhove Techniek Koen Bellens, Ivan Vermorgen

Mich en Ineke hebben een boodschap voor jullie:


Bekijk hier het fragment van Mich Walschaerts' vorige solovoorstelling Duizend Man Sterk.

Alle activiteiten