Maurits Pauwels/ Mauro Pawlowski (SOLO) - Afscheid in Kloten

Deze informatie is niet meer actueel!
MUZIEK - “Nu ik op de nationale televisie heb gezegd dat ik een Nederlandstalige plaat ga maken, moet ik dat wel doen. Zo werk ik namelijk altijd. Anders komt er niets van.” Zo ging de quote waarmee Mauro Pawlowski een tweetal jaren geleden de lachers op zijn hand kreeg in Reyers Laat. De meesten onder hen wisten hoogstwaarschijnlijk niet dat Mauro in het verleden live gitaar speelde bij Kris ...

Wanneer

  • 17 november ’17 (vr)
    van 20.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; +60: 10,80 €; -26: 8,40 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Tickets/Overview

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

MUZIEK - “Nu ik op de nationale televisie heb gezegd dat ik een Nederlandstalige plaat ga maken, moet ik dat wel doen. Zo werk ik namelijk altijd. Anders komt er niets van.” Zo ging de quote waarmee Mauro Pawlowski een tweetal jaren geleden de lachers op zijn hand kreeg in Reyers Laat. De meesten onder hen wisten hoogstwaarschijnlijk niet dat Mauro in het verleden live gitaar speelde bij Kris De Bruyne en al Nederlandstalige nummers wegschonk aan De Kreuners.

Pawlowski heeft woord gehouden. Hij werkte de afgelopen jaren naarstig aan een Nederlandstalig repertoire. De ondertussen ex-gitarist van dEUS verblijdt ons met het album Afscheid in kloten, waarvoor hij tegenwoordig als Maurits Pauwels door het leven gaat.

Naast het door Peter Verhelst geschreven lied ‘Viel Zo Graag Samen’ en ‘Toen Je Moeder Nog Een Wild Meisje Was’ (uit een theatertournee met Ramsey Nasr) schreef Maurits een volledig album bij elkaar dat in 2016 is verschenen. Mauro Pawlowski in het Nederlands, daar moet je even aan wennen, maar eens die horde genomen, wordt Afscheid in kloten jouw huisvriend voor de herfstige dagen. Beloofd.

© tekst Cutting Edge Stem en gitaar Mauro Pawlowski


Alle activiteiten