Meifeest

Deze informatie is niet meer actueel!
Het Meifeest is ondertussen een traditie geworden met vaste ingrediënten: kinderdorp, animatie, rondleidingen, infostanden, barbecue, exotische hapjes en openluchtoptredens. Programma * Kinderdorp met verschillende ‘grote spelen’, springkasteel, kinder-dj en veel meer en optredens van: * Veston Muziek van een wereldreiziger uit de Kempen die via Spanje, langs de Caraïben terug in België ...

Wanneer

  • 28 mei ’17 (zo)
    van 14.00 u tot 20.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Opvangcentrum Meihof
adres
Kapelstraat 12547 Lint

Contact

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/podium

Info

Het Meifeest is ondertussen een traditie geworden met vaste ingrediënten: kinderdorp, animatie, rondleidingen, infostanden, barbecue, exotische hapjes en openluchtoptredens.

Programma
* Kinderdorp met verschillende ‘grote spelen’, springkasteel, kinder-dj en veel meer en optredens van:

* Veston
Muziek van een wereldreiziger uit de Kempen die via Spanje, langs de Caraïben terug in België belandt. Muziek die heupen doet bewegen, vingers doet knipperen en mensen dichter bij elkaar brengt. Veston is het alter ego van zanger en gitarist Steven Van Gool, in een vorig leven nog bassist bij o.a. Raymond van het Groenewoud, El Tattoo del Tigre, Wawadadakwa ... en bezieler van Campina Reggae.

* Lady Angelina –  De Stadsboerin (4+)
Lady Angelina leeft als een echte boerin, alleen doet ze dat in de stad. Lady Angelina tuiniert onverstoorbaar verder, intussen vogeltjes lokkend met haar fluitjes. Zodra ze haar zingende zaag ontplooit zijn we vertrokken voor een grasgroene trip!

* ENKK
Drie generaties vrienden maken meerstemmige Nederlandstalige muziek met een hoek af. Dit trio van straatmuzikanten laat, met op tijd een grappige noot, het volkse Nederlandstalige lied door de bomen galmen ...

Wanneer Zondag 28 mei, 13.30 u tot 20.00 u
Locatie OC Meihof, Kapelstraat 1
Met dank aan Fedasil en Rode Kruis Vlaanderen

Alle activiteiten