Meimarkt

Deze informatie is niet meer actueel!
Drink bij schemer een wijntje met je buren, proef van verschillende Lintse lekkernijen, struin langs de vele kraampjes en snuif de sfeer op. Een heerlijke avondmarkt in onze gezellige gemeente. Met als kers op de taart, live muziek van: KarKarKar speelt Roussel Vier muzikanten rijden het rond punt van Lint op. Ze klappen eigenhandig - en bijzonder spectaculair - hun aanhangwagen open tot een ...

Wanneer

  • 26 mei ’17 (vr)
    van 17.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Centrum Lint
adres
Centrum Lint2547 Lint

Contact

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/podium

Info

Drink bij schemer een wijntje met je buren, proef van verschillende Lintse lekkernijen, struin langs de vele kraampjes en snuif de sfeer op. Een heerlijke avondmarkt in onze gezellige gemeente. Met als kers op de taart, live muziek van:

KarKarKar speelt Roussel
Vier muzikanten rijden het rond punt van Lint op. Ze klappen eigenhandig - en bijzonder spectaculair - hun aanhangwagen open tot een draaiende carrousel.
Ze bouwen zelf geluid en licht en in minder dan een uur spelen ze een energiek concert. Zo één waar je gegarandeerd draaierig van wordt. Publiek rondom rond. Tourner! Hoe meer energie er in de lucht hangt, hoe sneller de molen draait. En dat kan snel zijn.

i Play - Brecht Hermans
Laat je gaan en vraag het aan!
Radio i Play trekt rock en rollend voorbij. De mobiele zender speelt de hits die je aanvraagt in ruil voor je herinneringen. Schenk ons een verhaal en wij spelen je favoriete song. Benieuwd? Wel, wij zijn benieuwd naar jou!

Wanneer: vrijdag 26 mei 17 u tot 22 u
Locatie: Van het gemeentepark tot De Witte Merel

Alle activiteiten