Bert of Roy - Sketch 1 oftewel ‘Een Man Die Zijn Fiets Verkoopt’ - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
HUMOR/THEATER - In ‘SKETCH1’ zien we hoe een man aan het begin van de 21ste eeuw, te midden van een vluchtelingencrisis en terreurgeweld, niet langer weet wat te doen met zijn leven. Om zijn dagen enigszins vorm te geven besluit hij zijn fiets te verkopen. Want wat doet de westerse mens om z'n existentiële eenzaamheid te verdrijven: kopen en verkopen.

Wanneer

  • 21 april ’17 (vr)
    van 20.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basisprijs: € 12; +60: € 10,80; -26: € 8,40)

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/podium

Waar

naam
UiT in Lint
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

HUMOR/THEATER - In ‘SKETCH1’ zien we hoe een man aan het begin van de 21ste eeuw, te midden van een vluchtelingencrisis en terreurgeweld, niet langer weet wat te doen met zijn leven. Om zijn dagen enigszins vorm te geven besluit hij zijn fiets te verkopen. Want wat doet de westerse mens om z’n existentiële eenzaamheid te verdrijven: kopen en verkopen.

Hoewel de OF in BERT of ROY doet vermoeden dat je zou moeten kiezen tussen één van de twee, krijg je ze willens nillens beiden. Want waarom zou je ook moeten kiezen tussen theater OF humor, lach OF traan, kunst OF entertainment. BERT of ROY serveren het allemaal. In een eigenzinnige mix van theater en humor brengen ze ongedwongen de meest pure vorm van toneelspelen. Zonder franjes en enkel met de tekst als wapen kruisen zij elke avond opnieuw, alsof het de eerste keer is, de degens. In een taalspel waarin er voor een keer geen plaats lijkt voor een winnaar, tenzij dan de kracht van de taal! (Ook voor mensen met een fobie voor theater.)

ZIEN IS GELOVEN

“Kon ik hier maar een recensie over schrijven.” (Een recensent)

Roy Aernouts zag je bezig in het Canvas-programma 'Clinch', samen met Wim Helsen en Nico Sturm.

Bert Haelvoet zag je onder meer bezig in 'Wat Als?' en de film 'De Helaasheid der Dingen'.

B

Alle activiteiten