Circus Ronaldo - Fidelis Fortibus - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
VOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 12 JAAR - In Fidelis Fortibus betreedt het publiek een circustent waar alle artiesten overleden zijn. Enkel de clown is overgebleven en hij weigert te vertrekken. Opgelet: deze voorstelling gaat door in Den Steenen Molen, Boechout! Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling op 20/04. Reserveren kan via antwerpen@neosvzw.be of 0496/52 73 17.

Wanneer

  • 29 april ’17 (za)
    van 20.15 u

Prijs

€ 18,00 (Basisprijs: € 18)

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/podium

Waar

naam
UiT in Lint
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

VOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 12 JAAR - In Fidelis Fortibus betreedt het publiek een circustent waar alle artiesten overleden zijn. Misschien was er een epidemie of een groot ongeluk?

Enkel de clown is overgebleven en hij weigert te vertrekken. Hij heeft iedereen begraven rond de cirkel van verkleurd zaagsel. De graven zijn herkenbaar: Daar ligt de koorddanseres, met haar ballerina’s, versierd met verwelkte rozen. Daar ligt de witte clown met zijn trompet, elke dag opgeblonken, aan het kruis. Daar ligt de directeur, waarbij hij nog steeds angstig in een grote boog om het graf heen loopt.

Hij is alleen, maar alle andere personages spelen, want hij houdt ze in leven. Als er publiek komt, speelt hij trouw en plichtsbewust. De trompet, tuba en bombardon klinken nog steeds alsof er werkelijk iemand op speelt. Het publiek is getuige van zijn verbeelding die een werkelijkheid is. Waard om voor te leven. De toeschouwers zijn ook medeplichtig aan het in stand houden van het illusionaire ‘grote’ spektakel. Het applaus, de lachsalvo’s, de blaasinstrumenten,... Het klinkt nog steeds live, als een werkelijkheid.

Weggaan zal hij nooit. Of misschien toch? Maar is dat dan opgeven? Ontrouw zijn?

Deze voorstellingenreeks kwam tot stand door een samenwerking tussen de gemeenten Mortsel, Lint, Kontich, Aartselaar, Borsbeek, Edegem en Boechout en de vzw A-klank.

RESERVATIES
Elke gemeente heeft een datum gereserveerd waarop je bij deze gemeente kaartjes kan reserveren. Voor Lint is dit zaterdag 29 april 2017. Overige speeldata:
- donderdag 20/04 (Boechout)
- vrijdag 21/04 (Boechout)
- zaterdag 22/04 (Borsbeek/Boechout)
- dinsdag 25/04 (Boechout)
- woensdag 26/04 (Aartselaar/Kontich)
- donderdag 27/04 (Mortsel)
- vrijdag 28/04 (Edegem/Boechout)

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling op 20/04. Reserveren kan via antwerpen@neosvzw.be of 0496/52 73 17.

LOCATIE
De locatie voor alle voorstellingen blijft steeds Den Steenen Molen, Konijnenbergstraat 2, Boechout. De circustent bevindt zich op het grasplein tegenover de molen.

SAMEN FIETSEN NAAR DEN STEENEN MOLEN
We vertrekken samen om 19.15 u aan UiT in Lint, Liersesteenweg 25, 2547 Lint. Er is een fietsenparking voorzien aan de voorkant van de bibliotheek.

BEREIKBAARHEID
Openbaar vervoer: Buslijn 51 stopt aan de Sint-Bavokerk (2’ stappen), buslijn 90 stopt aan het Station van Boechout (10’ stappen), Trein stopt aan het Station van Boechout (10’ stappen) en tram 15 stopt aan P+R Capenberg (20’ stappen). Auto: Parkeren kan op de parkings van de Delhaize, aan de bibliotheek en aan De Bunderkes in Boechout.

Lees hier de recensie van De Morgen (4/5 sterren).
Lees hier de recensie van Focus Knack (4/5 sterren).

 

Alle activiteiten